Nejprodávanější knihy - červen 2021
literatura

Autobiografie I - 11%
Autobiografie Marka Twaina byla poprvé publikována v roce 2010, tedy sto let po jeho smrti. Spíše než o klasickou autobiografii jde o soubor anekdot, „pomluv“ a přemítání o životě, na němž Twain pracoval několik let. První svazek třídílných pamětí.
literatura

Autobiografie I

449 Kč
399 Kč
Autobiografie II - 11%
Druhý svazek z rozsáhlých třídílných pamětí Marka Twaina, který byl poprvé publikován v roce 2010, tedy sto let po jeho smrti. Spíše než o klasickou autobiografii jde o soubor anekdot, „pomluv“ a přemítání o živote, na němž Twain pracoval několik let
literatura

Autobiografie II

539 Kč
479 Kč
Celý život - 11%
(7x)
Ucelené vydání deníkových zápisků Jana Zábrany, které se rozprostírají téměř celým obdobím komunistického režimu, zahrnují nejen reflexi dobových událostí, ale jsou i jistým oknem do duše tohoto českého básníka a překladatele.
literatura

Celý život

539 Kč
479 Kč
Duchovní rozměr fenoménu Foglar - 11%
Působení literárního a výchovného díla Jaroslava Foglara patří mezi mimořádné a pozoruhodné jevy české kultury dvacátého století.
literatura

Duchovní rozměr fenoménu Foglar

Pavel Hošek (ed.)
252 Kč
224 Kč
Houellebecq - 11%
(3x)
Novinář Denis Demonpion nabízí aktualizovanou a rozšířenou verzi životopisu původně vydaného v roce 2005. Michel Houellebecq je významným spisovatelem, jeho knihy vycházejí po celém světě, vznikají filmové, divadelní, rozhlasové adaptace.
literatura

Houellebecq

413 Kč
367 Kč
Z mého života - 11%
(1x)
J. W. Goethe, obecně známý hlavně jako autor Fausta, byl nejenom dramatik, ale i básník, romanopisec, přírodovědec a rovněž politik – poradce tehdejší vrchnosti. Jeho autobiografie proto daleko přesahuje hranice životopisného textu.
literatura
Ukázky

Z mého života

626 Kč
556 Kč
Slovník německy píšících spisovatelů (Německo) - 11%
První díl dlouho očekávané práce, který vychází více než 30 let po vydání odeonského Slovníku spisovatelů německého jazyka.
literatura

Slovník německy píšících spisovatelů (Německo)

621 Kč
552 Kč
Zaskočen Radostí - 11%
Autobiografická kniha C. S. Lewise Zaskočen Radostí patří k nejlepším dílům tohoto světoznámého autora. Lewis píše o své životní cestě s pokorou, s humorem a s nenapodobitelným uměním vypravěče.
literatura

Zaskočen Radostí

224 Kč
199 Kč
Modernisté - 11%
(4x)
Modernisté pojednávají o čtyřech klíčových osobnostech moderní anglické literatury: o T. S. Eliotovi, Jamesi Joyceovi, Virginii Woolfové a D. H. Lawrenceovi.
literatura
Ukázky

Modernisté

268 Kč
238 Kč
Obklopeni knihami - 11%
Knihovny se spisovateli pojí nezpřetrhatelné pouto. Příběhy slavných literátů, kteří strávili část své kariéry obklopeni knihami.
literatura

Obklopeni knihami

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 52 položek
1 2 3 .. 6 > >>