Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
filosofie a náboženství

Etika pro dnešní svět - 20%
(1x)
Jeden z nejvýznamnějších myslitelů současnosti, tibetský duchovní vůdce dalajlama, předkládá v této knize výsledek svých celoživotních úvah o člověku, jeho životní cestě a hodnotách, které mu mohou pomáhat.
filosofie a náboženství
Ukázky

Etika pro dnešní svět

209 Kč
167 Kč
Osvícení na cestu - 20%
Spisovatel David Michie vytvořil srozumitelný a čtivý úvod do tibetského buddhismu, ve kterém zpracoval vysoce ceněné a dnes již klasické dílo mnicha Šántidévy z 8. století známé jako Bódhičarjávatára neboli Uvedení na cestu k probuzení.
filosofie a náboženství
Ukázky

Osvícení na cestu

298 Kč
238 Kč
Velké partnerství - 20%
Věda rozebírá věci na součástky, aby pochopila, jak fungují. Náboženství skládá věci dohromady, aby pochopilo jejich smysl. Jonathan Sacks energicky hájí komplementárnost vědy a náboženství.
filosofie a náboženství
Ukázky

Velké partnerství

279 Kč
223 Kč
Průvodce lucidním sněním - 20%
Lucidní snění (bdělý spánek) je pojmenování pro stav, kdy si spící člověk uvědomí, že sní, a to mu dá možnost ve snu se vědomě a bez omezení pohybovat. Většina lidí pokládá své sny za nedůležité, přestože dávné kultury a duchovní tradice sny vykládají či s nimi přímo pracují.
filosofie a náboženství
Ukázky

Průvodce lucidním sněním

209 Kč
167 Kč
Kdo vládne světu? - 20%
Nejnovější kniha intelektuála, filozofa a aktivisty Noama Chomského přináší důkladnou kritickou analýzu současné mezinárodní situace.
filosofie a náboženství
Ukázky

Kdo vládne světu?

270 Kč
216 Kč
Církevní dějiny – novověk - 20%
Druhý díl Církevních dějin, který navazuje na předchozí zpracování církevní historie v antice a středověku, je vymezen obdobím sahajícím od počátků protestantské reformace až po předvečer Velké francouzské revoluce.
filosofie a náboženství
Ukázky

Církevní dějiny – novověk

594 Kč
475 Kč
Spiritualita bez náboženství - 20%
(1x)
Publikace je určena všem, kteří sice nevyznávají žádné náboženství, ale současně jim připadá, že v prožitcích postav, jako je Ježíš, Buddha, Lao-c’, Rúmí a další mudrci minulosti, lze najít důležité pravdy.
filosofie a náboženství
Ukázky

Spiritualita bez náboženství

132 Kč
106 Kč
Vybrané kapitoly z ruského myšlení 20. století - 20%
Kolektivní monografie je věnována vybraným kapitolám ruského myšlení 20. století.
filosofie a náboženství
Ukázky

Vybrané kapitoly z ruského myšlení 20. století

180 Kč
144 Kč
Mezi duší a Duchem - 20%
(2x)
Enneagram je dynamická typologie osobnosti, která popisuje devět odlišných vzorců prožívání a jednání. Jde o komplexní model s mnoha rovinami, který lze použít nejen jako efektivní nástroj psychologie, ale také jako mapu překážek na cestě modlitby.
filosofie a náboženství
Ukázky

Mezi duší a Duchem

89 Kč
71 Kč
Rádce skautské družiny - 20%
Kniha je určena nejen skautským rádcům a rádkyním, ale i všem skautům a skautkám, kteří mají zájem o svou družinu a chtěli by přispět k její úspěšné činnosti.
filosofie a náboženství
Ukázky

Rádce skautské družiny

50 Kč
40 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 105 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>