Nejprodávanější tituly - červen 2021
nemoci a zdravotní problémy

Spirální stabilizace páteře - Zdravá rovná záda - 11%
Cvičení je vhodné: pro léčbu výhřezu meziobratlového disku; pro léčbu potíží po operacích páteře; pro léčbu skoliózy; pro stabilní chůzi - přípravu a následnou péči pro operace kyčelního a kolenního kloubu; pro prevenci vzniku bolestí zad..
nemoci a zdravotní problémy

Spirální stabilizace páteře - Zdravá rovná záda

450 Kč
400 Kč
Zaříkávačka rakoviny - Příběh ženy, která se nemoci postavila čelem - 11%
V roce 2014 byla u autorky diagnostikována rakovina ve vyšším stadiu, prakticky již nevyléčitelná, která se rozšířila z plic do dalších orgánů.
nemoci a zdravotní problémy

Zaříkávačka rakoviny - Příběh ženy, která se nemoci postavila čelem

179 Kč
159 Kč
Kuchařka pro dialyzované pacienty - 11%
Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti.
nemoci a zdravotní problémy

Kuchařka pro dialyzované pacienty

251 Kč
223 Kč
Zdravá střeva - 11%
(1x)
V knize Zdravá střeva nám autoři taky nabízejí své jídelníčky a recepty, zaměřují se na fermentovanou stravu, probiotika a prebiotika i další změny stravovacích návyků a životního stylu, kteří posilují zdraví mikrobioty.
nemoci a zdravotní problémy

Zdravá střeva

332 Kč
295 Kč
Zrak mysli - 20%
Jaký je vztah mysli a zraku? To je otázka, jež nás provází novými lékařskými příběhy Olivera Sackse. Jeden z příběhů knihy vypravuje sám autor, kdy deníkovým zápisem přibližuje svůj boj s rakovinou a zneschopňujícími následky částečné ztráty zraku.
nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Zrak mysli

140 Kč
112 Kč
Život samá pohroma - 11%
(4x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
nemoci a zdravotní problémy

Život samá pohroma

584 Kč
519 Kč
Léčba syndromu diabetické nohy odlehčením - 11%
Syndrom diabetické nohy je jednou z nejzávažnějších chronických komplikací diabetu. Kombinace neuropatie a ischemie ohrožuje nemocného ulceracemi, vznikem gangrén, osteomyelitidy, flegmóny s hrozící amputací.
nemoci a zdravotní problémy

Léčba syndromu diabetické nohy odlehčením

446 Kč
396 Kč
Bestseller o životě 2
(1x)
Kniha nese podtitul Konec Institutu rehabilitace zrakově postižených v Čechách. Ústřední motto knihy zní: „To jsem musela oslepnout, abych mohla koukat jako blázen?“ Tato publikace je o kráse i strastech života viděných očima nevidomé ženy.
nemoci a zdravotní problémy

Bestseller o životě 2

23 Kč
Obezita. Malými krůčky k velké změn - 11%
Zkušená psycholožka a autorka mnoha bestellerů o hubnutí Iva Málková podává v první části knihy srozumitelnou formou praktický návod na změnu životního stylu včetně „nácviku vůle“. Zabývá se i změnou nevhodných myšlenek, emocí a chování.
nemoci a zdravotní problémy

Obezita. Malými krůčky k velké změn

174 Kč
154 Kč
Život bez pšenice - 11%
(2x)
Od zavedení stravovacích směrnic v 70. letech, které vyzývaly k omezení příjmu tuků, jsme byli svědky podivného jevu: Američané neustále tloustli, postonávali a měli ještě větší sklony k cukrovce než dřív. Není to tuk, není to cukr- je to pšenice.....
nemoci a zdravotní problémy

Život bez pšenice

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>