Nejprodávanější tituly - červen 2021
severská detektivka

Katharinina šifra - 11%
Když někdo zmizí beze stopy, je to záhada sama o sobě. Ale co když po sobě zmizelý zanechá něco, co onu záhadu ještě umocní?
severská detektivka

Katharinina šifra

332 Kč
295 Kč
Přichází bouře - Doggerland 2. - 11%
(2x)
Jsou Vánoce a inspektorka Karen Eikenová Hornbyová má volno, protože se dosud zotavuje ze zranění, která utržila v prvním díle série o souostroví Doggerland. Ale když se v opuštěném lomu najde mrtvola, vrací se Karen předčasně do práce.
severská detektivka

Přichází bouře - Doggerland 2.

358 Kč
318 Kč
Zapomenuté dívky
(3x)
V lese je nalezena mrtvá žena s výrazně zjizvenou tváří. Identifikace by měla být snadná, ale žena nikomu nechybí a v seznamech pohřešovaných nikdo podobný nefiguruje... Mezinárodní bestseller oceňované dánské autorky krimi.
severská detektivka

Zapomenuté dívky

269 Kč
Clona
(1x)

Detektiv Munch a vyšetřovatelka Mia Krügerová na lovu rafinovaného vraha. Třetí díl bestsellerové krimi série. V horském jezeře je nalezena zavražděná baletka. Opodál stojí prázdný fotoaparát, v jehož čočce je vyryté číslo.

severská detektivka

Clona

295 Kč
Ledová princezna - 20%
(3x)
V přímořském městečku Fjällbacka je nalezena ve vaně mrtvá žena. Smrt této krásné, bohaté a tajemstvím obklopené ženy zasáhne i její dávnou přítelkyni z dětství, spisovatelku Ericu Falckovou.
severská detektivka
Ukázky

Ledová princezna

249 Kč
199 Kč
Nůž - 20%
(14x)
Harry Hole se už mnohokrát probudil s temným tušením, prázdnou hlavou a kocovinou jako trám. Tentokrát je ovšem probuzení ještě horší než jindy. Kdysi slavný kriminalista má na rukou i kalhotách krev a až po chvíli si vybaví, že ztratil všechno.
severská detektivka
Ukázky

Nůž

389 Kč
311 Kč
Případ G - 11%
(3x)
Komisař Van Veeteren má za sebou dlouhou a úspěšnou kariéru u maardamské kriminálky. Jen jediný případ se mu nepodařilo vyřešit – případ G.
severská detektivka

Případ G

359 Kč
319 Kč
Čarodějnice - 11%
(5x)

Hon na čarodějnice v mrazivém krimi příběhu od královny severské detektivky. Když se nedaleko Fjällbacky ztratí malá Linnea, vyplují na povrch tragické vzpomínky. Před třiceti lety zde zmizela holčička, kterou později našli zavražděnou. Za její s

severská detektivka
Ukázky

Čarodějnice

314 Kč
279 Kč
Černá díra - 11%

Dvanáct let po znásilnění a vraždě mladé dívky v Hafnarfjörduru je v Reykjavíku objeveno pouzdro s poselstvím pro budoucí generace. V pouzdru se nacházejí deset let staré dopisy, v nichž školáci popisují, jak si představují Island v roce 2016.

severská detektivka

Černá díra

404 Kč
359 Kč
Susanin efekt - 11%
(2x)
Skandinávská kriminálka, jak má být, od jednoho z jejích knížat, autora Citu slečny Smily pro sníh.
severská detektivka

Susanin efekt

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 77 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>