Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2021

Motelové kroniky
Kniha, z níž vychází cenami ověnčený film Wima Wenderse Paříž, Texas (1984), ukazuje syrovou krásu pustiny amerického Západu, jež se stává hořkou metaforou Amerického snu.

Motelové kroniky

196 Kč
Lidé a dějiny
(2x)
Tato kolektivní monografie volně navazuje na předchozí dvě úspěšné publikace editorů Kolaps a regenerace: cesty civilizací a kultur (Academia 2011) a Civilizace a dějiny: historie světa pohledem dvaceti českých vědců (Academia 2013).

Lidé a dějiny

765 Kč
Skrytý poklad
Soubor veršů, který pod názvem Skrytý poklad vybral a uspořádal básník a překladatel Zdeněk Hron, je průřezem básnictví v českých zemí od středověku po současnost.

Skrytý poklad

315 Kč
Řvoucí čtyřicítky
(2x)
Kniha Řvoucí čtyřicítky Reginy Andrásové vypráví svižně, s nevšedními postřehy a humorným nadhledem o všedních i svátečních příhodách, partnerských vztazích a rodinách tří současných čtyřicátnic.
Ukázky

Řvoucí čtyřicítky

249 Kč
V restauraci
(1x)
Kniha představuje spojení kulturní historie, literatury faktu a esejisticky pojatých příběhů s románovými prvky.
Ukázky

V restauraci

267 Kč
Civilizace
(1x)

Román Civilizace stojí na této hypotéze: Atahualpa, vládce Incké říše, se vylodí v Evropě Karla V. Habsburského. Jak to zde vypadá? Španělská inkvizice, Lutherovy reformy, rodící se kapitalismus.

Ukázky

Civilizace

358 Kč
Jižní stezka - Českem od východu k západu
Po Severní stezce se Jan Hocek vydal na jih naší země a dokončil okruh kolem Česka.

Jižní stezka - Českem od východu k západu

449 Kč
Mých sedm životů

Kniha rozhovorů s novinářkou, redaktorkou, filmovou publicistkou a překladatelkou Agnešou Kalinovou (1924–2014) zachycuje takřka celý její život a má charakter pamětí.

Ukázky

Mých sedm životů

357 Kč
Katedrála
(1x)
Třetím svazkem pětidílného českého vydání všech povídek legendárního amerického spisovatele je sbírka Katedrála, Carverova kniha nejuznávanější, a to nejen díky slavné titulní povídce.

Katedrála

269 Kč
Budu dělat za drogy
(1x)
Kousavé, ironické, sžíravé a brutálně upřímné texty představitelky newyorského undergroundu se věnují tématu násilí, sexu a individuální svobody.

Budu dělat za drogy

214 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>