Nejprodávanější tituly - červen 2021
medicína

Praktická pneumologie - 11%
Tento vynikající kompaktní a přitom velmi obsažný průvodce moderní respirační medicínou pro přípravu na zkoušky i pro každodenní praxi získal velmi příznivé hodnocení napříč pneumologickou komunitou v ČR i SR.
medicína

Praktická pneumologie

716 Kč
636 Kč
Předčasně narozené dítě - 11%
Ojedinělá lékařská monografie přináší ucelený pohled na problematiku vývoje nezralých dětí a „follow up“ péče.
medicína

Předčasně narozené dítě

1 169 Kč
1 039 Kč
Závislosti - 11%
Učební text určený primárně studentům psychologických, ale i dalších společenskovědních oborů a pracovníkům pomáhajících profesí, kteří se setkávají s lidmi trpícími či ohroženými různými druhy závislostí.
medicína

Závislosti

359 Kč
319 Kč
Žíly, žilky a varixy - 11%
Onemocnění žil patří k nejrozšířenějším poruchám, s nimiž se v průběhu života setkává většina z nás. Významným aspektem přitom je fakt, že kromě zdravotních komplikací a rizik jde pro mnohé z nás rovněž o problém estetický.
medicína

Žíly, žilky a varixy

176 Kč
156 Kč
ABA pro děti s autismem - 11%
Co je to aplikovaná behaviorální analýza (ABA)? A jak může pomoci mému dítěti? Tento průvodce odpovídá na mnoho otázek, které si rodiče dětí s autismem o ABA kladou.
medicína

ABA pro děti s autismem

179 Kč
159 Kč
Akutní kardiologie do kapsy - 11%
Autor stručně a přehledně informuje lékaře o diagnostických a léčebných postupech v akutní kardiologii aktualizovaných na základě platných doporučení Evropské a České kardiologické společnosti v roce 2019.
medicína

Akutní kardiologie do kapsy

261 Kč
232 Kč
Dědičné nádorové syndromy v dětské onkologii - 11%
Kniha „Dědičné nádorové syndromy v dětské onkologii“ poskytuje přehled dědičných syndromů asociovaných s dětskými typy nádorů. Jde o velmi širokou škálu syndromů vyžadujících většinou multioborovou péči a sledování.
medicína

Dědičné nádorové syndromy v dětské onkologii

432 Kč
384 Kč
Dějiny psychologie - 11%
(1x)
Psychologie citlivě reaguje na předmět svého vědeckého zkoumání, kterým je lidská mysl a její proměny v prudce se vyvíjejícím světě.
medicína

Dějiny psychologie

449 Kč
399 Kč
Emoční poruchy v dětství a dospívání - 11%
(1x)
Třetí vydání úspěšné publikace je poutavou ilustrací psychoanalytického přístupu k problémům, se kterými se ve svých ordinacích běžně setkávají dětští psychiatři, lékaři i psychologové.
medicína

Emoční poruchy v dětství a dospívání

377 Kč
335 Kč
Genitál pro muže kapitál - 11%
Kniha se zabývá zdravím muže, z pohledu urologa, androloga a psychologa. Podává přehled nejčastějších zdravotních i psychologických problémů, které přicházejí s určitým věkem muže a zaměřuje se na jejich léčbu a prevenci.
medicína

Genitál pro muže kapitál

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 183 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 19 > >>