Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
společenské vědy

Jak uspět při obchodním telefonování - 20%
V této knize naleznete praktické a vyzkoušené tipy a návody, s jejichž pomocí snadno a rychle navážete kontakt s novými zákazníky a klienty a prolomíte bariéru jejich odmítání.
společenské vědy
Ukázky

Jak uspět při obchodním telefonování

254 Kč
203 Kč
Vznik Evropy - 20%
(1x)
Soužití v Evropské unii i její současná krize jsou podněty k zamyšlení nad tím, co Evropa znamená a jak vznikla. Úkolem této knížky je pokusit se zodpovědět, jak vznikala Evropa v dějinném procesu.
společenské vědy
Ukázky

Vznik Evropy

199 Kč
159 Kč
Krach - 20%
(1x)
Autor zaměřuje svou pozornost na souvislosti vyvolané tzv. Kubiceho aférou v květnu 2006. V závěru pak vznáší veřejnou žalobu proti státnímu zastupitelství, které podle autora případ Kubice řádně nevyšetřilo.
společenské vědy
Ukázky

Krach

99 Kč
79 Kč
Slovník politického managementu a volebního marketingu - 20%
(1x)
Přinášíme slovník zahrnující téměř sto odborných hesel z oblasti politického managementu, politického a volebního marketingu a politické komunikace. Většina uvedených termínů nebyla dosud v českém prostředí v takovéto šíři systematicky definována.
společenské vědy
Ukázky

Slovník politického managementu a volebního marketingu

161 Kč
129 Kč
Všežravý stát - 20%
(1x)
Text srozumitelnou formou objasňuje málo známé skutečnosti z oblasti veřejné ekonomiky a politiky. Smyslem knihy není jenom osvěta, ale i pokus o prosazení politicko-ekonomických znalostí jako součásti základního vzdělání.
společenské vědy
Ukázky

Všežravý stát

129 Kč
103 Kč
Církve a české školství - 20%
Výuka náboženství na základních a středních školách, teologické bádání na školách vysokých a zřizování církevních škol k obecné výuce všem předmětům se v posledních staletích stalo projevem náboženské svobody jednotlivce.
společenské vědy
Ukázky

Církve a české školství

271 Kč
217 Kč
Cizinec v tvých branách - 20%
(1x)
Monografie přináší reflexi přijímání cizinců ve světle biblických textů, z nichž čerpá podněty pro eticky orientovaný přístup k problému migrace v dnešním světě.
společenské vědy
Ukázky

Cizinec v tvých branách

90 Kč
72 Kč
Čerwuiš aneb Z Pacheka do Pacheka oklikou přes střední Evropu - 20%
(1x)
Skutečný příběh Čerwuiše, jihoamerického indiána z paraguayského kmene Čamakoko, kterého přivezl roku 1908 do Praha cestovatel A. V Frič.
společenské vědy
Ukázky

Čerwuiš aneb Z Pacheka do Pacheka oklikou přes střední Evropu

99 Kč
79 Kč
Vzpoura deprivantů - 20%
(2x)
Kniha je určena všem lidem zajímajícím se o zlo ve společnosti - autoři se pokoušejí pochopit, proč jsou někteří lidé zrůdy, bez ohledu na to, zda se chovají kriminálně, nebo zákonu unikají a jsou z nich lidé někdy nesmírně mocní, bohatí - a oblíbení.
společenské vědy
Ukázky

Vzpoura deprivantů

199 Kč
159 Kč
Člověk, jeho mozek a svět - 20%
Kniha přináší některé poznatky o nejkomplikovanější stavbě, kterou na Zemi máme - o lidském mozku. Osloví jistě čtenáře z řad studentů psychologie, pedagogických oborů, sociologie, medicíny, ošetřovatelství, rehabilitace, ale i odborníky zmíněných oborů.
společenské vědy
Ukázky

Člověk, jeho mozek a svět

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 112 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>