Nejprodávanější audioknihy - červenec 2021

Poprava
(1x)
Nedaleko prezidentského sídla Bessastadir je na místě bývalého popraviště nalezen oběšený muž.

Poprava

341 Kč
Prvok, Šampón, Tečka a Karel
(7x)
Román vypráví s vtipným nadhledem příběh čtyř kamarádů, kteří si dvacet let po maturitě položí otázku, jestli žijí opravdu tak, jak chtěli, když jim bylo osmnáct.

Prvok, Šampón, Tečka a Karel

431 Kč
Ztracený svět
(1x)
Nezkrácená verze slavné sci-fi od autora postavy Sherlocka Holmese přináší popis napínavé cesty do Jižní Ameriky, kde přežívají prehistorická stvoření.

Ztracený svět

359 Kč
Katarze
(2x)
Detektiv Huldar a dětská psycholožka Freyja musí zastavit nemilosrdného vraha, který chce jediné: aby jeho oběti trpěly a litovaly. Geniálně napínavý příběh o síle sociálních sítí a temné stránce mezilidských vztahů vás donutí se zamyslet..

Katarze

341 Kč
Ledová obluda
(1x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.

Ledová obluda

314 Kč
Labyrint pohybu
(1x)
Hýbeme se buď málo, nebo špatně a pohyb se vytrácí nejen ze života, ale i z medicíny, tvrdí prof.

Labyrint pohybu

296 Kč
Škola Malého stromu
(4x)
Víte něco o duši amerických Indiánů? Víte, že stromy mluví? Víte, jak posílat zprávy prostřednictvím hvězd? Víte něco o smíchu a slzách v lidském srdci? Zaposlouchejte se do Školy Malého stromu a pochopíte pozoruhodnou jednotu člověka a přírody.

Škola Malého stromu

269 Kč
Babička drsňačka
(10x)
Humorný příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
Ukázky

Babička drsňačka

299 Kč
Hobit
(5x)
Nejpopulárnější kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena. Hobit je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem.

Hobit

359 Kč
Žítkovské bohyně
(39x)
Román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch. Fascinující příběh o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

299 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 471 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 48 > >>