Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
světová

Smlouva na lásku - 20%
(2x)
Nathana Dumonta zná v Nashvillu každý. Tak už to chodí, když s půlkou města obchodujete a s druhou spíte. Před čtyřmi lety navíc přišel o snoubenku, která beze stopy zmizela.
světová
Ukázky

Smlouva na lásku

279 Kč
223 Kč
Svolení - 20%
(4x)
Pohledná mladá dívka a starší zkušený muž — vztah, který si není radno romantizovat.
světová
Ukázky

Svolení

229 Kč
183 Kč
Milovaný nevlastní bratr - 20%
(5x)
Od nejprodávanější autorky New York Times přichází nový, samostatný román. Člověk by neměl toužit po někom, kdo ho mučí.
světová
Ukázky

Milovaný nevlastní bratr

249 Kč
199 Kč
Ostrov žen moře - 20%
(1x)
Hypnotizující historický román o přátelství nezlomných žen a dramatické dějinné událostí, které zasahují do jejich životů. Další skvělé čtení od autorky románů Tajemství hedvábného vějíře a Čajová dívka z Kolibříkové ulice.
světová
Ukázky

Ostrov žen moře

258 Kč
206 Kč
Panský dům - Návrat - 20%
(1x)
Melzerovi jsou šťastní a jejich láska je silnější než kdy jindy. Navíc je korunována třetím dítětem, v té době čtyřletým Kurtim. Světová hospodářská krize a těžké časy však dolehnou i na Paula.
světová
Ukázky

Panský dům - Návrat

279 Kč
223 Kč
Pária - Román o Bequin - 20%
(3x)
Ve městě Královna Mab není nic takové, jak se zdá. Pária, špiónka a agentka Inkvizice: tohle všechno je Alizabeth Bequin – a přitom není. Je to hádanka, dokonce i pro ni samotnou, lapenou mezi inkvizitory Gregorem Eisenhornem a Gideonem Ravenorem...
světová
Ukázky

Pária - Román o Bequin

149 Kč
119 Kč
První hřích - 20%
(1x)
Milionář Joshua Lowell je vyhlášený svou ledovou odtažitostí a arogantní pýchou, takže je pochopitelné, že nechce dopustit, aby krásná, ale i neústupná novinářka Sophie vytahovala na světlo temnou minulost jeho rodiny.
světová
Ukázky

První hřích

69 Kč
55 Kč
Rozvedený a rozvedená - 20%
Beah se vrací do Bostonu, aby dohlížela na aukci desetiletí. Na svou práci se těší, ale radost jí kalí skutečnost, že se bude muset vídat se svým bývalým manželem Finnem Murphym.
světová
Ukázky

Rozvedený a rozvedená

69 Kč
55 Kč
Voják - 20%
(2x)
Ve vzdáleném koutě vesmíru, na samotné hranici mezi lidskými državami Řádu a královstvím krabovitých pradorů, se nachází bezprostřední hrozba veškerému inteligentnímu životu...
světová
Ukázky

Voják

179 Kč
143 Kč
Osamělost prvočísel - 20%
(4x)
Rozhodnutí uděláme během pár vteřin a jejich důsledky pak neseme po zbytek života. Pravdivost tohoto tvrzení doslova na vlastní kůži otestovali protagonisté románu: Alice a Mattia se v dětství rozhodli špatně…
světová
Ukázky

Osamělost prvočísel

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>