Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2021
světová

13 hodin - 43%
Někdo by detektiva Bennyho Griessela nazval legendou. Jiní by řekli, že je to starý opilec. Ať tak či onak, na to, aby mohl být povýšen, šlápl Benny v průběhu let na kuří oko příliš mnoha lidem.
světová

13 hodin

148 Kč
84 Kč
Ďáblova hora - 43%
(3x)
Vzal spravedlnost do vlastních rukou. Příběh osamělého mstitele, luxusní prostitutky a detektiva, který dostal poslední šanci, se proplétají v mrazivém detektivním thrilleru. Tři osudy, jeden průsečík.
světová
Ukázky

Ďáblova hora

148 Kč
84 Kč
Provizorium
(3x)
Román vypráví o trýznivé cestě vykořeněného člověka, kroužící mezi dvěma světy, z nichž se nakonec přiklání k menšímu zlu. Zároveň jde i o podobenství člověka, který se nedokáže vyrovnat s příliš dotírajícím moderním světem.
světová
Ukázky

Provizorium

222 Kč
Studijní rok
Francouzská spisovatelka a herečka Anne Wiazemská ve svém osmém románu, vydaném v prestižním nakladatelství Gallimard, vypráví o sobě a svém milostném vztahu a zároveň poutavě líčí společenskou a kulturní atmosféru šedesátých let v Paříži.
světová

Studijní rok

249 Kč
Bizarní povídky - 25%
(1x)
Svět je čím dál bizarnější. Překvapivé a nepředvídatelné povídky od držitelky Nobelovy ceny za literaturu, díky nimž se budeme na realitu kolem sebe dívat úplně jinýma očima.
světová

Bizarní povídky

239 Kč
179 Kč
Kočka a město
Propletené příběhy o kočkách, Tokiu, osamělosti a vykoupení.
světová
Ukázky

Kočka a město

332 Kč
Kotowaza: Japonská přísloví
(3x)
Přísloví i další formy lidové moudrosti zobecňují lidské zkušenosti, proto jsou stále živé a oblíbené. Japonský termín kotowaza se překládá do češtiny zpravidla jako „přísloví“, ve skutečnosti sem ale patří také rčení, úsloví, pořekadla.
světová

Kotowaza: Japonská přísloví

261 Kč
Mimochodem
(4x)
Slavný režisér ve svých pamětech nic neskrývá a jeho pohled na vlastní bouřlivé životní osudy nepostrádá humor. Popisuje dětství v Brooklynu, vypráví, jak se těžce protloukal jako komik, provede nás celou svou dlouhou režisérskou kariérou.
světová
Ukázky

Mimochodem

403 Kč
Plamen
Sbírka písňových textů, básní a deníkových záznamů Leonarda Cohena nazvaná Plamen sice vyšla až po autorově smrti, na jejím uspořádání se však velký kanadský písničkář a básník výrazně podílel.
světová
Ukázky

Plamen

313 Kč
Smršť
(8x)
Když kraji vládne démon větru…
světová
Ukázky

Smršť

241 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>