Nejprodávanější Kniha - červenec 2021

Deník doktora z Mrnic
(5x)
Deník doktora z Mrnic je černým humorem špikovaná a hluboce prožitá sonda do svérázu českého venkova. Její vypravěč, pábitel, hráč na dudy, lékař a filozof, je zasvěcený kritik malosti, kterou sám pomáhá léčit.

Deník doktora z Mrnic

180 Kč
Eugenie
(4x)
Osud míchá karty, my hrajeme.

Eugenie

359 Kč
Jedeme, jedeme
(2x)
Seznamte své děti se vším, co se týká cestování, ať už jde o auta a jízdu po silnici, cestu tramvají, vlakem, lodí či autobusem. Vyprávějte si s dětmi a najděte, co je ukryto v obrázcích. Humorné leporelo pro nejmenší čtenáře.

Jedeme, jedeme

89 Kč
Jizva
Na palubě záoceánské lodi je do rozvíjející se novokrobuzonské kolonie Nova Esperium převážena skupina vězňů a otroků, jejichž těla byla přetvořena do groteskních biologických podob.

Jizva

449 Kč
Kronika zániku Evropy
(19x)
Román vypráví o osudech rodiny Wagnerů, která prožívá postupný úpadek evropské civilizace. Kniha je rozdělena na dvě části. První díl nazvaný „Jak to celé začalo“ popisuje léta 1984 – 2019 a vychází z reálného vývoje Čech a Evropy.

Kronika zániku Evropy

539 Kč
Legie plamenů
Akcí nabitý druhý díl série Draconis Memoria — strhující epické fantasy plné magie, dobrodružství a lítého boje za zrod říše.

Legie plamenů

404 Kč
Líná máma - Jak rozvíjet dítě hrou
Rodiče si často dělají velké starosti s rozvojem svých dětí. Přemýšlejí, jak je co nejlépe rozvíjet, zvažují, že je umístí do specializované školky, potom do superškoly pro výjimečně nadané děti, do kroužků a kurzů a podobně.

Líná máma - Jak rozvíjet dítě hrou

269 Kč
Máme na vybranou
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.

Máme na vybranou

359 Kč
Miloš Forman v kostce
Rubikova kostka života a díla česko-amerického režiséra z pera jeho českého analytika, pamětníka i zpovědníka.

Miloš Forman v kostce

293 Kč
Mirákl
Černokněžník životních absurdit, stvořitel proudu příběhů, brusič třeskutých anekdot, gondoliér na rozkolísané kocábce v proudu událostí – to je Josef Škvorecký v románu Mirákl!

Mirákl

295 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>