Nejprodávanější tituly - červenec 2021

Smlouva na lásku
On potřebuje mě. Já potřebuju jeho. Opravdu jsme uzavřeli smouvu na lásku?

Smlouva na lásku

314 Kč
Svolení
(4x)
Pohledná mladá dívka a starší zkušený muž — vztah, který si není radno romantizovat.
Ukázky

Svolení

314 Kč
Venuše
(1x)
Miloš Weber je bohatý pražský podnikatel, kterému v životě všechno vychází. Má úspěch, peníze a nenasytnou touhu po krásných ženách. Štěstí ho ale opouští ve chvíli, kdy hospodyně nalezne tělo jeho mrtvé manželky.

Venuše

296 Kč
Vzplanutí v lóži
(2x)
Jediné, co neuvěřitelně bohatému a úspěšnému Leonovi chybělo k dokonalosti… byla princezna – manželka s modrou krví! A naštěstí jedna taková princezna byla po ruce…
Ukázky

Vzplanutí v lóži

69 Kč
Zvíře z Luzernu
Políbíte mě…? A ten polibek, ta chvíle, kdy se rty Matthieua a Marie dotkly, všechno zpečetila… dvě osamělá srdce, dvě duše nedůvěřující světu se našly. Jenže to ještě dlouho předlouho ani jeden z nich netušil.
Ukázky

Zvíře z Luzernu

69 Kč
Karambol
(5x)
Probudil se a nejprve cítil nezměrnou úlevu. Ta trvala tři vteřiny, pak pochopil, že to nebyl zlý sen. Že to byla skutečnost. Ten hustý liják, náhlé trhnutí volantem, kluzká krajnice, to vše byla skutečnost....

Karambol

251 Kč
Žena s mateřským znaménkem
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Dva muži jsou mrtví. Zemřeli stejným, brutálním způsobem. Není pochyb o tom, že v obou případech jde o stejného pachatele.

Žena s mateřským znaménkem

229 Kč
Heřmánkové údolí
(12x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Když jsme se skrývali
(1x)
ONA SKRÝVÁ NĚCO VELKÉHO. ON SKRÝVÁ NĚKOHO MALÉHO. Bridger McCaulley býval hráčem na ledě i mimo něj.
Ukázky

Když jsme se skrývali

249 Kč
Lásku, nebo nic
Když krásná a talentovaná architektka Silvia oznámí miliardáři Nicku Campbellovi, že s ním čeká dítě, je to pro něho šok. Vždyť spolu strávili pouze jednu jedinou noc!
Ukázky

Lásku, nebo nic

69 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>