Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2021
medicína

Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy I. - 11%
Druhé, doplněné vydání úspěšné učebnice zaměřené na ošetřovatelství ve vnitřním lékařství je pro žáky SZŠ základní učebnicí v předmětu ošetřovatelství pro 3. a 4. ročník.
medicína

Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy I.

251 Kč
223 Kč
Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy II. - 11%
Druhé, doplněné vydání úspěšné učebnice zaměřené na ošetřovatelský proces v pediatrii a chirurgii je určené pro žáky 3. a 4. ročníku SZŠ jako základní učebnicí předmětu ošetřovatelství.
medicína

Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy II.

287 Kč
255 Kč
Psychologie 1. díl - 11%
Učebnice jako jediná na trhu se zaměřuje přímo na potřeby žáků studujících obor sociální činnost. V prvním díle je žákům předkládána problematika obecné a vývojové psychologie se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti.
medicína

Psychologie 1. díl

242 Kč
215 Kč
Psychologie 2. díl - 11%
Učebnice je přímo určená pro studenty oboru sociální činnost, jako jediná na trhu. Ve druhém díle je žákům předkládána problematika psychologie osobnosti, komunikace a psychodiagnostiky se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti.
medicína

Psychologie 2. díl

206 Kč
183 Kč
Důvěra v nevědomí - 11%
Kniha je jedinečným přínosem k porozumění psychoterapeutickému procesu, jelikož obsahuje reflexe jednotlivých fází či klíčových momentů jak ze strany analytika, tak klientky. Vedle názorných popisů procesu nabízí i propojení s teoretickými koncepty.
medicína

Důvěra v nevědomí

242 Kč
215 Kč
Zázračná otázka - 11%
Předkládaná práce je poslední knihou, na níž se autorsky podílel Steve de Shazer, tvůrce krátké terapie zaměřené na řešení. Knihu ocení psychoterapeuti, poradenští pracovníci, koučové, manažeři, lidé usilující o seberozvoj a studenti psychologie.
medicína

Zázračná otázka

314 Kč
279 Kč
Zdravotní nauka 1. díl - 11%
Učebnice je určena především pro žáky středních odborných škol se zaměřením na problematiku sociální péče. V textu prvního dílu je zpracován přehled základních znalostí ze somatologie - seznamuje se základy anatomie a fyziologie lidského těla.
medicína

Zdravotní nauka 1. díl

251 Kč
223 Kč
Hněv a jeho smysl - 11%
Rozpoznání hněvu a fantazií s ním spojených je cestou, jak uvést do rovnováhy vztah mezi já a okolním světem. Kniha je určena psychologům, psychoterapeutům a čtenářům se zájmem o populárně psychologickou tematiku.
medicína

Hněv a jeho smysl

278 Kč
247 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
medicína

Psychologie osobnosti

464 Kč
399 Kč
Fyzikální terapie - 11%
Autoři přinášejí v publikaci souhrn moderní teorie fyzikální léčby a algoritmů jejího racionálního předepisování jak pro lékaře, tak pro fyzioterapeuty.
medicína

Fyzikální terapie

539 Kč
479 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 106 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>