Nejprodávanější audioknihy na CD - srpen 2021

Jediné pravé lásky
(1x)
Emma Blairová si vezme svou lásku ze střední školy Jesseho. Daleko od rodičů i jejich představ o budoucnosti svých dětí si spolu vybudují vysněný život. Život plný cestování a adrenalinu ale skončí nehodou vrtulníku nad Tichým oceánem.

Jediné pravé lásky

296 Kč
Matky to chtěj taky
Román autorky bestselleru Deník šílené manželky je vášnivým příběhem o mateřské lásce, ženské sexualitě a svobodě; o tom, že nejenom muži touží po mladých dívkách, ale že i v tomto směru se jim ženy vyrovnají.

Matky to chtěj taky

116 Kč
Navždy Provence
(2x)
Druhá část volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně. Opět jsme okouzleni vtipným vyprávěním o zdánlivě všedních událostech francouzského venkova, z nichž se rodí umění žít.

Navždy Provence

269 Kč
Nekonečný příběh
(3x)
Když nesmělý Bastián Balthazar Bux jednoho dne prchá před spolužáky, kteří ho šikanují, rozhodne se před nimi schovat v antikvaritátu. V bezpečí za dveřmi krámku jej zaujme kniha s motivem dvou hadů...

Nekonečný příběh

341 Kč
To
(3x)
Americké město Derry ve státě Maine má už od svého vzniku znepokojivé statistiky úmrtnosti, především co se týče dětí a dospívajících… Každých sedmadvacet let tu nastává období plné smrti, které často vyvrcholí katastrofou, tragédií nebo masakrem.

To

969 Kč
Toulky českou minulostí speciál Jan Ámos Komenský
10 dílů úspěšného seriálu Českého rozhlasu Toulky českou minulostí, které jeho autoři věnovali zakladateli moderní pedagogiky a Učiteli národů Janu Amosi Komenskému.

Toulky českou minulostí speciál Jan Ámos Komenský

179 Kč
Bratři Lví srdce
(1x)

Kultovní kniha Astrid Lingrenové tentokrát k poslechu! Krásný, nevídaný a strhující příběh odvahy, cti a především věrného přátelství, které zvítězilo nad smrtí, zradou a nenávistí, prožili sourozenci Jonatán a Karel zvaný Suchárek.

Bratři Lví srdce

224 Kč
Dobrý proti severáku
(2x)
Dobrý proti severáku je moderní a vtipnou variací na epistolární román. Emmi Rothnerová chtěla přes internet zrušit předplatné časopisu Like.

Dobrý proti severáku

89 Kč
Křest ohněm
3. část Ságy o zaklínači Geraltovi a princezně Ciri.

Křest ohněm

359 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 161 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 17 > >>