Nejprodávanější audioknihy na CD - srpen 2021

Poprava
(1x)
Nedaleko prezidentského sídla Bessastadir je na místě bývalého popraviště nalezen oběšený muž.

Poprava

341 Kč
Prvok, Šampón, Tečka a Karel
(7x)
Román vypráví s vtipným nadhledem příběh čtyř kamarádů, kteří si dvacet let po maturitě položí otázku, jestli žijí opravdu tak, jak chtěli, když jim bylo osmnáct.

Prvok, Šampón, Tečka a Karel

431 Kč
Příběhy tisíce a jedné noci
Dvacet čtyři orientálních příběhů o lásce, zradě, kouzlech a moudrosti v převyprávění Eduarda Petišky patří mezi zlatý fond literatury pro děti a mládež.

Příběhy tisíce a jedné noci

359 Kč
Rok v Provenci
(3x)
Humorné vyprávění, ze kterého dýchá provensálská atmosféra plná skvělého jídla, místních zvyků a svérázných postaviček.

Rok v Provenci

314 Kč
Svobodná v Evropě
Vzpomínky přední české novinářky Lídy Rakušanové představují otevřenou a nic nepředstírající výpověď o osobním i pracovním životě člověka, v jehož osudu se podobně jako u celé generace vrstevníků odrážely a tak či onak jej formovaly dramatické ...

Svobodná v Evropě

359 Kč
Kouzlo maličkostí
Filosof a teolog Anselm Grün radí, jak začít žít harmoničtější a radostnější život, těšit se ze vztahů, z toho, že jsme na světě, být se sebou spokojeni a zároveň být přínosem pro svoje bližní, jak objevit vnitřní klid a jak nepromarnit svůj život.

Kouzlo maličkostí

179 Kč
Marie Terezie
(1x)
Barvitý portrét jediné ženy na habsburském i českém trůně se zaměřuje nejen na státnické působení Marie Terezie v roli císařovny Svaté říše římské v letech 1740–1768, ale líčí i její soukromé záliby a vrtochy, obavy či frustrace.

Marie Terezie

332 Kč
Mezi tiárou a orlicí II.
(1x)
Ve druhém díle sledujeme mocenský vzestup knížete Vratislava II, jeho střety s ambiciozním polským knížetem i papežem až ke přelomové korunovaci.

Mezi tiárou a orlicí II.

359 Kč
Spasitel
(9x)
6. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. Píše se srpen 1991. Na letním táboře Armády spásy je znásilněna čtrnáctiletá dívka.

Spasitel

359 Kč
Mých tisíc životů
(4x)

Víc než jen autobiografie. Vyprávění o výjimečném a šťastném životě. Audioverze vzpomínek J. P. Belmonda vychází ve světové premiéře! Herec a dabér Jiří Krampol převzal dabing Jeana-Paula Belmonda po emigraci Jana Třísky na konci 70. let.

Mých tisíc životů

314 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 160 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 16 > >>