Nejprodávanější audioknihy na CD - srpen 2021

Marta spí
(1x)
Jsou to už roky, kdy Nadju odsoudili za strašný zločin. Po propuštění z vězení si nic nepřeje toužebněji než vést normální život.

Marta spí

314 Kč
Příhody telátka poplety
Na CDmp3 najdete 64 krátkých příběhů s telátkem popletou, maminkou krávou a tatínkem bejkem.

Příhody telátka poplety

314 Kč
Vytrvalost

První zahraniční biografie, která dokumentuje nevšední vzestup, pád a rehabilitaci muže, který byl prohlášen za „největšího běžce všech dob". Je to příběh zlatého věku sportu, který se odehrával na pozadí paranoidních ohavností studené války.

Vytrvalost

359 Kč
Anežka Česká
(1x)

Anežka Přemyslovna a Jindřich, syn císaře Fridricha II., v sobě našli zalíbení. Vše nasvědčuje tomu, že jejich štěstí nic nestojí v cestě.

Anežka Česká

251 Kč
Cesta pravého muže
(8x)
Audio verze bestselleru Davida Deidy obsahuje nahrávku, jež je duchovním průvodcem pro muže aneb jak si poradit s výzvami, které před muže staví ženy, práce a sexuální touha.

Cesta pravého muže

199 Kč
Petrolejové lampy
Osud románové hrdinky Štěpky Kiliánové a jejího muže Pavla Vejrycha je u nás znám především díky filmovému zpracování v režii Juraje Herze s mimořádnými hereckými výkony Ivy Janžurové a Petra Čepka.

Petrolejové lampy

169 Kč
Egon: Děsná psina
(8x)
Příběh jednoho psího seniora, jeho nesnesitelné paničky a shovívavého páníčka. Psí vzpomínky, plné zábavných a ironických postřehů i nechtěného humoru z odposlechnuté hovorové češtiny, jakou mluví Egonova dvounohá smečka.

Egon: Děsná psina

224 Kč
Hodiny
(1x)
„Tento zločin je tak komplikovaný, že musí být jednoduchý.“ – Hercule Poirot Sheila Webbová z Cavendishské agentury pro sekretářské práce se dostavila na pokyn své nadřízené na adresu Wilbraham Crescent 19 přesně načas.

Hodiny

332 Kč
Její konec
(5x)
Nový psychothriller Shari Lapeny odhalí další nebezpečné tajemství ukryté pod povrchem spořádané rodiny, a to znovu v příběhu plném stupňujícího se napětí a nečekaných zvratů.

Její konec

314 Kč
Na cestě domů… vždycky
Praha, Stockholm, New York a Prachatice jsou místa, která Rudy Linka nazývá svým domovem.

Na cestě domů… vždycky

359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 160 položek
<< < 1 2 3 4 .. 16 > >>