Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
světová

Válka s láskou - 20%
Nový romantický příběh úspěšné autorky. Mé lži? Dotažené k dokonalosti. Mé srdce? Chladné jako led. Můj jediný úkol? Přesvědčit ji, že to mezi námi bylo opravdové, stejně jako diamantový prsten, který jsem jí měl navléknout na prst..
světová
Ukázky

Válka s láskou

199 Kč
159 Kč
Zvon - 20%
(4x)
Dlouho očekávané finále bestsellerové trilogie! Bude ve světě, jenž si podmanil smrt, lidstvo nakonec zničeno bytostmi, které samo stvořilo? Ve světě smrtek je všechno jinak. Citra a Rowan zmizeli. Plovoucí město Trvalka je pryč.
světová
Ukázky

Zvon

349 Kč
279 Kč
Severská mytologie - 20%
(12x)
Severské mýty převyprávěné populárním spisovatelem fantasy Neilem Gaimanem.
světová
Ukázky

Severská mytologie

198 Kč
158 Kč
Zulejka otevírá oči
(8x)
Debut mladé tatarské spisovatelky je napsán ve stylu klasických ruských románů, ve kterých se podrobně zkoumá úděl člověka na pozadí velkých dějinných událostí.
světová
Ukázky

Zulejka otevírá oči

318 Kč
Jednou za život - 20%
Jameson a Emily se seznámili v letadle, prožili spolu vášnivou noc a tím to mělo skončit… ale po roce je náhoda opět svede dohromady. Emily nastupuje do nové práce.
světová
Ukázky

Jednou za život

424 Kč
339 Kč
Kolibřík - 20%
(3x)
Je těžší setrvávat na místě, nebo být neustále v pohybu? Má neštěstí vyhrazené jízdní pruhy, nebo to do nás napálí nazdařbůh?Nejnovější román uznávaného italského spisovatele Sandra Veronesiho Kolibřík (Premio Strega 2020) klade čtenáři řadu otázek a všechny se nějak dotýkají tajemství a ironie…
světová
Ukázky

Kolibřík

279 Kč
223 Kč
Nokturna - 20%
(2x)
Soubor novel nazvaný Nokturna a opatřený podtitulem Pět příběhů o hudbě a soumraku patří k vrcholům Ishigurova díla. Pětice volně propojených příběhů, odehrávajících se v Benátkách, Londýně, západoanglickém Herefordshire a Beverly Hills.
světová
Ukázky

Nokturna

198 Kč
158 Kč
Olive Kitteridgeová - 20%
(2x)
Městečko Crosby v Maine se může jevit jako zcela bezvýznamné. Pro učitelku na penzi však představuje střed světa. Lidé zde prožívají svá dramata - touhu, zoufalství, žárlivost, naději i lásku.
světová
Ukázky

Olive Kitteridgeová

225 Kč
180 Kč
Výstraha - 20%
„Fair Warning" je třetí kniha Michaela Connellyho, jejímž hlavním hrdinou je autorovo alter ego, neúnavný reportér Jack McEvoy. Příběh začíná rázně a na tempu neztrácí až do konce: McEvoye kontaktují dva losangeleští detektivové .
světová
Ukázky

Výstraha

319 Kč
255 Kč
Pária - Román o Bequin - 20%
(3x)
Ve městě Královna Mab není nic takové, jak se zdá. Pária, špiónka a agentka Inkvizice: tohle všechno je Alizabeth Bequin – a přitom není. Je to hádanka, dokonce i pro ni samotnou, lapenou mezi inkvizitory Gregorem Eisenhornem a Gideonem Ravenorem...
světová
Ukázky

Pária - Román o Bequin

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>