Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
medicína

Mediace v teorii a praxi - 20%
V posledním desetiletí došlo u nás ke zvýšení zájmu o mediaci, metodu řešení konfliktů, při níž neutrální kvalifikovaná osoba — mediátor — pomáhá účastníkům ve vzájemném dorozumívání a v nalezení přijatelného řešení.
medicína
Ukázky

Mediace v teorii a praxi

319 Kč
255 Kč
Vyšetřovací metody v imunologii - 20%
Druhé, zcela přepracované a doplněné vydání úspěšné učebnice, která je koncipována jako stručná příručka pro studenty a klinické i laboratorní pracovníky zabývající se imunologií.
medicína
Ukázky

Vyšetřovací metody v imunologii

302 Kč
242 Kč
Spektrum poruch příjmu potravy - 20%
Kniha je výsledkem dlouhodobé klinické a výzkumné práce editorky, vynikající české odbornice na poruchy příjmu potravy, a spolupracujících odborníků, především lékařů a psychologů.
medicína
Ukázky

Spektrum poruch příjmu potravy

458 Kč
366 Kč
Lékařská psychologie v praxi - 20%
Psychologickým základem vztahu mezi lékařem a pacientem je specifická vzájemná emoční vazba, která má být v zájmu obou stran pozitivně laděná a dostatečně silná.
medicína
Ukázky

Lékařská psychologie v praxi

195 Kč
156 Kč
Neonkologická hematologie - 20%
(1x)
Dvoubarevná publikace s barevnou přílohou je uceleným dílem poskytujícím přehled jak o fyziologii, tak o patofyziologii chorob červené, bílé a destičkové krevní řady, které nejsou maligního charakteru.
medicína
Ukázky

Neonkologická hematologie

424 Kč
339 Kč
Ošetřovatelství - ošetřovatelské postupy pro zdravotnické asistenty - 20%
Pracovní sešit obsahuje témata probíraná ve 2. ročníku oboru zdravotnický asistent - například organizace práce, sledování fyziologických funkcí, vyprazdňování moči a stolice a další.
medicína
Ukázky

Ošetřovatelství - ošetřovatelské postupy pro zdravotnické asistenty

127 Kč
102 Kč
Rétorika - 20%
Publikace přibližuje význam jazykové komunikace jak z hlediska běžného dorozumívání mezi lidmi, tak z hlediska správné mluvy odborné.
medicína
Ukázky

Rétorika

254 Kč
203 Kč
Skupinové poradenství - 20%
Skupina zkušených psychologů představuje v této publikaci, kterou právě držíte v ruce, své programy. Ty realizovala se středoškoláky, vysokoškoláky i učiteli.
medicína
Ukázky

Skupinové poradenství

288 Kč
230 Kč
Vybrané kapitoly z biologické psychiatrie - 20%
Chcete nahlédnout do biologické podstaty mozkových procesů odpovědných za vznik duševních poruch? Máte jedinečnou příležitost s publikací Vybrané kapitoly z biologické psychiatrie, která se jako jedna z mála knih na českém trhu věnuje této problematice.
medicína
Ukázky

Vybrané kapitoly z biologické psychiatrie

467 Kč
374 Kč
Vývoj resilience v dětství a dospělosti - 20%
Popsat vyčerpávajícím způsobem tak rozsáhlou a komplikovanou tematiku, jakou vývoj resilience bezesporu je, je velice obtížné. PhDr. Iva Šolcová, Ph.D., se o to s úspěchem pokusila.
medicína
Ukázky

Vývoj resilience v dětství a dospělosti

152 Kč
122 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 84 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>