Nejprodávanější e-knihy - září 2021
povídky

Hádej, můžeš jednou
(4x)
Soubor povídek Hádej, můžeš jednou je debutem mladé české autorky, která svou pozornost soustřeďuje na zdánlivě obyčejné lidské osudy.
povídky
Ukázky

Hádej, můžeš jednou

158 Kč
Když Země vykřikla - 20%
(1x)
Tři méně známé povídky duchovního otce Sherloka Holmese.
povídky
Ukázky

Když Země vykřikla

59 Kč
47 Kč
Láska v temné ulici
Paříž, New York, Švýcarsko, zapadlý kout amerického venkova – to všechno jsou místa, která Irwin Shaw, jeden z nejlepších amerických prozaiků 20. století, mistrovsky zachytil ve své povídkové sbírce Láska v temné ulici.
povídky
Ukázky

Láska v temné ulici

238 Kč
Místa ve tmě - 20%
(2x)

Pod povrchem všedního dne. Tereza je rozvedená a život si zpestřuje milenci. Klára je ptáček ve zlaté kleci. Eva se obětovala dětem a rodině. Karla si chce pořádně užívat. Alice se snaží nebýt plačka.

povídky
Ukázky

Místa ve tmě

199 Kč
159 Kč
Skořicové krámy - 20%
(3x)
Povídkový cyklus představitele polské avantgardní prózy meziválečného období, objeveného až v druhé polovině našeho století a právem řazeného po bok Franze Kafky.
povídky
Ukázky

Skořicové krámy

189 Kč
151 Kč
Archa zrůd - 20%
(1x)
Děj třinácti vědeckofantastických a hororových povídek vás zanese na ta nejznepokojivější místa v nejtemnějších propastech vesmíru i na naší mateřské planetě.
povídky
Ukázky

Archa zrůd

139 Kč
111 Kč
Dračí nevěsta - 20%
Drzá Sanje má už osamělého života na zděděném statku plné zuby. Nemíní se zahrabat na samotě za vsí, jejíž obyvatelé ji nemají v lásce. Má plán. Prodá statek a odejde do města za prací… Kherachrenn se toulá krajem a žije svůj klidný dračí život.
povídky
Ukázky

Dračí nevěsta

89 Kč
71 Kč
69 - 20%
(1x)
Lechtivá knížka od Sexy Luccy. Obsahuje 69 erotických povídek, v nichž se zhmotní vaše tajné sny a sexuální fantazie, o nichž jste se báli komukoliv přiznat.
povídky
Ukázky

69

99 Kč
79 Kč
Bazar zlých snů - 20%
(1x)
Nová povídková kniha slavného mistra napětí obsahuje i texty, které ještě nikdy knižně nevyšly! Každý příběh je navíc opatřen úvodem o tom, kdy a jak vznikal a co vedlo Stephena Kinga k tomu, aby ho vytvořil.
povídky
Ukázky

Bazar zlých snů

259 Kč
207 Kč
Oldřich z Chlumu
(1x)
Kniha je malým dárkem těm čtenářům, kteří si zamilovali příběhy královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu. Autor v ní vypráví, jak pracuje s historickými prameny...
povídky
Ukázky

Oldřich z Chlumu

199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 26 položek
<< < 1 2 3 > >>