Nejprodávanější e-knihy - září 2021
česká

Cestou špendlíků nebo jehel - 20%
(6x)

Vesnický román, který chcete číst v bezpečí města. Manželský pár, Bohumil a Bohumila, se společně s mentálně postiženým synem přestěhuje z Prahy do malé vesnice v pohraničí, aby vyřešil svou manželskou krizi...

česká
Ukázky

Cestou špendlíků nebo jehel

169 Kč
135 Kč
Doteky zabitých - 20%
Nový případ charismatického majora Holiny, kterého čtenáři znají z TV série Vraždy v kruhu.
česká
Ukázky

Doteky zabitých

249 Kč
199 Kč
Dům na samotě - 20%
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

česká
Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
223 Kč
Chaloupky
(6x)
František a Florián, dva chlapci z českého vnitrozemí, se shodou okolností dostávají krátce po vzniku Československé republiky do pohraniční oblasti Krušných hor.
česká
Ukázky

Chaloupky

199 Kč
Nasterea - 20%
(8x)
Třetí díl pentalogie Naslouchač.
česká
Ukázky

Nasterea

289 Kč
231 Kč
Sněžný měsíc - 20%
(6x)
Nová detektivka Michaely Klevisové zavádí čtenáře do idylické krajiny Beskyd, kde na horách ještě žijí lidé podobně prostě a v souladu s přírodou jako generace jejich předků.
česká
Ukázky

Sněžný měsíc

279 Kč
223 Kč
Heřmánkové údolí
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
česká
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Padlí andělé
Kniha známé české autorky zavádí čtenáře do doby devadesátých let, kdy se lidé začali podnikat ve všech možných oborech lidské činnosti, včetně řemesla nejstaršího, prostituce.
česká
Ukázky

Padlí andělé

169 Kč
Poupátka - 20%
(8x)

Jizvy na dětské duši jen tak nezmizí. Zneklidňující román nositelky Ceny Jiřího Ortena. Divadlo umí okouzlit. Ví to i jedenáctiletá Františka, která se po škole víc než domů těší do dramatického kroužku. Proč však vedoucí Mirek své divadelní partě zakazuje kamarádit se s jinými dětmi?

česká
Ukázky

Poupátka

249 Kč
199 Kč
Rozsudek smrti
(1x)
Soukromý detektiv Robert Herman je úspěšný ve své práci, v osobním životě se mu však daří o něco méně.
česká
Ukázky

Rozsudek smrti

169 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 999 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>