Nejprodávanější audioknihy na CD - září 2021

Myšlenky za volantem - flash disk
(6x)
Kniha Marka Ebena Myšlenky za volantem představuje soubor sloupků a fejetonů, které vycházely časopisecky v letech 2014–2020. „Tohle USB je vlastně kniha pro Vás, co raději posloucháte, než čtete."

Myšlenky za volantem - flash disk

359 Kč
O myších a lidech
(3x)
Poetická novela o síle přátelství, dnes již klasické dílo světové literatury, vychází v mistrném podání Vladislava Beneše.

O myších a lidech

314 Kč
Pouť oběšenců
(1x)
Oblíbený autor uzavírá svou volnou sérii historických příběhů s detektivní zápletkou románem, jehož hlavním hrdinou je opět Václav od Černého koně.

Pouť oběšenců

269 Kč
Pravomil
(3x)
Román Petra Stančíka s názvem Pravomil je inspirovaný skutečnými příběhy vojáka Pravomila Raichla na jedné straně, a komunistického prokurátora Karla Vaše, který mimo jiné spáchal justiční vraždu generála Heliodora Píky, na straně druhé.

Pravomil

332 Kč
Příliš mnoho pohřbů aneb Když květiny promluví
Břitká novela s prvky černého humoru je určena k poslechu i zamyšlení lidem několika generací, neboť zachycuje životní osudy tří generací rodiny Dojáčkových.

Příliš mnoho pohřbů aneb Když květiny promluví

206 Kč
Pýcha a předsudek
(7x)
Slavný román v novém překladu Kateřiny Hilské!
Svět Elizabeth Bennetové a pana Darcyho je v jejím podání barevnější a jasnější, než jak jsme ho znali doposud.

Pýcha a předsudek

404 Kč
Sňatky z rozumu
Snaha skloubit vlastenectví s byznysem někdy připomíná sňatek z rozumu...

Sňatky z rozumu

350 Kč
Tajné životy Marilyn Monroe
Marilyn Monroe - jedna z nejslavnějších filmových hvězd 50. let 20. století, sex-symbol a idol mužů, ve skutečnosti však rozháraná bytost s duší malého děvčátka, která zoufale toužila po dětech a troše hereckého uznání.

Tajné životy Marilyn Monroe

314 Kč
Buď v pogodě
(1x)

Audioknihu čte Sandra Pogodová, a Jan Kanyza. Mám intenzivní pocit, že zatímco jiní stáli před narozením frontu na chytrost a šikovnost, já jsem se omylem zatoulala ke stánku, kde rozdávali nemotornost a nepoučitelnost.

Buď v pogodě

296 Kč
Dobrodruh
(2x)
Fred sleduje z okénka malého letadla tajuplnou džungli pod sebou. Vždycky snil o tom, že bude dobrodruhem a objevitelem neznámých zemí. Kéž by mohli přistát a probádat to tam. Netuší, že už za pár chvil se jeho přání splní. Letadlo se zřítí....

Dobrodruh

287 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 244 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 25 > >>