Nejprodávanější audioknihy na CD - září 2021

Selský baroko
(5x)
Děj novely se odehrává v současnosti ovšem úzce se dotýká tématu kolektivizace v 50. letech. Její hrdina při pátrání po rodokmenu postupně rekonstruuje příběh udání z této doby. Magnesia litera 2006 - nejlepší kniha roku

Selský baroko

269 Kč
Šibumi
(1x)
Trevanianův román nepřestal být od svého prvního vydání v USA bestsellerem a stal se ve svém žánru klasickým a kultovním dílem. Nabízí čtenáři nejen vynikající literaturu, ale je to rovněž román, který skutečně může změnit váš život.

Šibumi

359 Kč
Zloději ostatků II.
Nepředvídané události na cestě do Svaté země strhnou výpravu Martina ze Stvolna mimo vytyčený směr. Jaká tajemství odhalí rytíři muslimský svět?

Zloději ostatků II.

359 Kč
Křišťálový klíč II.
(5x)
Druhý díl kroniky podnikavého sklářského rodu, jehož členové zažívají výšiny i prudké pády, vychází exkluzivně pouze jako audiokniha.

Křišťálový klíč II.

359 Kč
Křišťálový klíč III. - Jarmarečník
(2x)
Podnikavý sklářský rod Heřmanů ve stínu blížící se Války o rakouské dědictví.

Křišťálový klíč III. - Jarmarečník

359 Kč
Svět bez stížností
(1x)
Audio verze bestselleru Willa Bowena. To, že stěžováním si škodíme především sami, tuší asi většina z nás. Stěžování je ale tak silný a rozšířený návyk, že k tomu, abychom se ho zbavili, potřebujeme informace, podporu a ten správný impulz.

Svět bez stížností

169 Kč
Mých tisíc životů
(4x)

Víc než jen autobiografie. Vyprávění o výjimečném a šťastném životě. Audioverze vzpomínek J. P. Belmonda vychází ve světové premiéře! Herec a dabér Jiří Krampol převzal dabing Jeana-Paula Belmonda po emigraci Jana Třísky na konci 70. let.

Mých tisíc životů

314 Kč
A nad tím vším je slunce
Dobrodružný román z minulosti i téměř současnosti o horách, sobectví, lásce, nenávisti a pomstě. Není to občas úplně legrační, jak už to v životě bývá. V knize potkáte také starého známého „Profu“ ale celé je to úplně jiná historie.

A nad tím vším je slunce

314 Kč
Adventní kletba
(1x)
Snaha rozřešit záhadu starší než jedno století přivede Oldřicha z Chlumua jeho pomocníky do řídce obydlených lesů kolem Berounky.

Adventní kletba

359 Kč
Anděl v podsvětí
(2x)
V Praze zuří mor a císař Rudolf II. se s celým dvorem přestěhoval do Plzně. Pověst tohoto mravopočestného, panovníkovi oddaného města však ohrožuje série zločinů.

Anděl v podsvětí

404 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 250 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 25 > >>