Nejprodávanější tituly - září 2021
hudba

Karel Gott zůstal svůj 1939 - 2019
Knížka vypráví o cestě Karla Gotta na český pěvecký trůn, o všem tom, co ji provázelo.
hudba

Karel Gott zůstal svůj 1939 - 2019

134 Kč
Na divoké jízdě s Janis Joplin
Peggy Casertová byla zakladatelkou slavného butiku Mnasidika na ulici Haight-Ashbury v San Francisku a milenkou a přítelkyní Janis Joplin. Po jejím boku stála například ve Woodstocku a v této knize vypráví její příběh z nejtěsnější možné blízkosti.
hudba

Na divoké jízdě s Janis Joplin

80 Kč
Queen
Dlouholetý britský hudební publicista Phil Sutcliffe sepsal dějiny skupiny sahající od předqueenovských počátků až po současnou podobu s Paulem Rogersem. Doplněné vydání.
hudba

Queen

629 Kč
Unknown Pleasures -  Pohled do nitra Joy Division
(1x)
Jak vznikla skupina Warsaw Pakt a proč se přejmenovala na Joy Division, jaké byly další koncerty a co zapříčinilo smrt Iana Curtise.
hudba

Unknown Pleasures - Pohled do nitra Joy Division

449 Kč
Vítězslava Kaprálová
(1x)
Vítězslava Kaprálová (24.1.1915 – 16.6.1940) je výjimečná skladatelská osobnost české hudby první poloviny 20. století, doby tvůrčích hledání v technice hudebního vyjadřování a ve vytváření základů nové hudby.
hudba
Ukázky

Vítězslava Kaprálová

296 Kč
Co je nového v hudbě
Co se děje na hudební scéně 21. století. Kniha Co je nového v hudbě přibližuje čas silných změn, který nastal od konce 90. let dvacátého století.
hudba
Ukázky

Co je nového v hudbě

216 Kč
Heroinové deníky
Baskytarista slavné kapely Mötley Crüe nechává čtenáře nahlédnout do dávno zapomenutých deníků, které si vedl v dobách největší slávy.
hudba

Heroinové deníky

539 Kč
Dějiny opery. Posledních 400  let.
(2x)

Dějiny opery zasvěceně rozebírají mnohá díla největších skladatelů, od Monteverdiho a Händela přes Mozarta a Verdiho až po Wagnera, Strausse, Pucciniho, Berga či Brittena.

hudba

Dějiny opery. Posledních 400 let.

898 Kč
Dylan – Album za albem
Kniha se retrospektivně zabývá celou kariérou této hudební legendy a zodpovídá celou řadu dotazů tím, že se detailně zaměřuje na všech třicet šest Dylanových oficiálních studiových nahrávek.
hudba

Dylan – Album za albem

719 Kč
Special Deluxe
Autobiografii Special Deluxe autor sám ilustroval a vzniklo tak výjimečné dílo – proud vzpomínek, obrazů a názorů jednoho z nejoriginálnějších umělců naší doby. Kniha volně navazuje na úspěšnou Youngovu prvotinu Hipíkovy sny.
hudba

Special Deluxe

448 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 82 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 9 > >>