Nejprodávanější e-knihy - září 2021

Řeznice z Malé Barmy - 30%
(3x)
Toto je první a zároveň jediná kniha pojednávající o Ellen Bjarneboové, známé jako „Řeznice z Malé Barmy“.
Ukázky

Řeznice z Malé Barmy

249 Kč
174 Kč
Rome
(2x)
Třetí ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
Ukázky

Rome

189 Kč
Kacířův učeň
(1x)
Další pokračování cyklu detektivních příběhů bratra Cadfaela.
Ukázky

Kacířův učeň

249 Kč
Jednou za život
Jameson a Emily se seznámili v letadle, prožili spolu vášnivou noc a tím to mělo skončit… ale po roce je náhoda opět svede dohromady. Emily nastupuje do nové práce.
Ukázky

Jednou za život

424 Kč
Na křídlech svobody
(1x)
Anderson Stone se vrátil po deseti letech z vězení za zabití muže, který se zachoval velmi podle k dívce, která byla Stoneovou nejlepší přítelkyní. Alespoň ji vždy za přítelkyni považoval.
Ukázky

Na křídlech svobody

69 Kč
Deník farářky
(2x)

O životě někde mezi nebem a zemí Boží cesty jsou nevyzpytatelné a nekonvenční farářka Martina Viktorie Kopecká o tom ví své. Valnou většinu jejího života se nezdálo, že bude aspirovat na službu v církvi – a přesto je dnes výraznou postavou Církve československé husitské.

Ukázky

Deník farářky

279 Kč
Matčin hrob
(6x)
Když dva malí chlapci při hře v lese nedaleko parkoviště pro karavany najdou pohřbené tělo, policejní náčelnici Josie Quinnové se začínají vracet nepříjemné vzpomínky.
Ukázky

Matčin hrob

382 Kč
Sok na obzoru
Ryan Hathaway nechce připustit, aby si jeho kamarádka vzala toho nepravého. A už vůbec ne za situace, kdy tím pravým je on.
Ukázky

Sok na obzoru

69 Kč
Válka s láskou
Nový romantický příběh úspěšné autorky. Mé lži? Dotažené k dokonalosti. Mé srdce? Chladné jako led. Můj jediný úkol? Přesvědčit ji, že to mezi námi bylo opravdové, stejně jako diamantový prsten, který jsem jí měl navléknout na prst..
Ukázky

Válka s láskou

199 Kč
Zamilujte se do angličtiny
(5x)
Znáte takové ty učitele, kteří umějí předat celé třídě totální nadšení a lásku ke svému oboru? Ty, co dělají z učení zábavu, na kterou se těšíte? Seznamte se s Bronislavem Sobotkou!
Ukázky

Zamilujte se do angličtiny

259 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>