Nejprodávanější tituly - září 2021

365+1 příběh strážníků z Přerova
(2x)
Blog přerovské policie se stal fenoménem, který baví čtenáře už několik let. Drobné prohřešky našich spoluobčanů i dramtičtější příběhy popisují strážníci v Přerově velmi kreativním způsobem, připomínající tradici předválečných soudniček.

365+1 příběh strážníků z Přerova

267 Kč
Liščí oči
(2x)
Ve svém první románu pro mládež kombinuje známá literátka prvky fantasy s dobrodružným příběhem a alternativní historií.
Ukázky

Liščí oči

313 Kč
Ztracený diadém
Dne 7. února 1311 byl v bazilice sv. Víta na Pražském hradě slavnostně korunován nový český král Jan Lucemburský a spolu s ním i jeho žena Eliška.

Ztracený diadém

296 Kč
0 Tu, svazek první
(25x)

Historický životopis pojednávající o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby....

Ukázky

0 Tu, svazek první

403 Kč
3 v 1: Demotivační diář -  Matka roku 2022
Děti jsou sladký, ale i sladkýho se dá přežrat. S tímhle diářem budete mít havaj!

3 v 1: Demotivační diář - Matka roku 2022

161 Kč
Bridgertonovi – prequel: Skandál na spadnutí
(1x)
Pověst Georgiany Bridgertonové je v troskách. S mužem, který ji unesl kvůli věnu, strávila nějaký čas bez gardedámy a nikdo nevěří, že si uchránila svou nevinnost. Teď má jen dvě možnosti – buď si toho ničemu vzít, nebo se nikdy neprovdat.
Ukázky

Bridgertonovi – prequel: Skandál na spadnutí

209 Kč
Z Manhattanu na konec světa
(1x)
Ta přitažlivost byla větší a hlavně silnější než rozum. To šejk Sárík věděl už v okamžiku, kdy tu zlatovlasou bohyni požádal, aby k němu sestoupila… A ona to udělala!
Ukázky

Z Manhattanu na konec světa

69 Kč
Smrtholka
(4x)
Hlavní hrdinka druhého románu Lucie Faulerové se vyrovnává s několika tragickými rodinnými událostmi, které se mohou zdát nepochopitelné, a snaží se najít jejich příčinu.
Ukázky

Smrtholka

223 Kč
12 pravidel pro život
(8x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
Ukázky

12 pravidel pro život

358 Kč
Transsibiřská odysea
9288 kilometrů. Tolik měří nejdelší železnice světa, transsibiřská magistrála. Na sklonku první světové války tuto legendární trať ovládli českoslovenští legionáři, kteří v Rusku bojovali za samostatné Československo a později proti bolševikům.

Transsibiřská odysea

242 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>