Nejprodávanější tituly - září 2021

Moudrost lesa
(2x)
Les umí dostat z lidí to nejlepší! Romantický hvozd – hluboké ticho, vůně mechu a pryskyřice, ševelení v korunách stromů: představujete si les také tak? Tato nádherná místa se stávají vlivem lidské chamtivosti a znečišťování čím dál vzácnějšími.
Ukázky

Moudrost lesa

332 Kč
Poslední tanec
Proč má starý kardiak, jenž údajně zemřel pokojně ve spánku, na krku stopy po oprátce? Maskuje dcera otcovu sebevraždu jen proto, aby zúročila životní pojistku?

Poslední tanec

71 Kč
Walden aneb Život v lesích
(2x)
Thoreau líčí život spjatý s přírodou, dva roky prožité uprostřed massachusettských lesů ve srubu postaveném vlastníma rukama. Jeho pohled je inspirující a naléhavě aktuální…

Walden aneb Život v lesích

268 Kč
Za oponou války
(4x)
Jakub Szántó v knize přibližuje své dramatické zážitky z frontových linií, míst teroristických útoků i státních převratů a revolucí, které během své kariéry televizního novináře v uplynulých dvou dekádách natáčel.
Ukázky

Za oponou války

268 Kč
Ženy z bloku 10
(1x)
V mužské části osvětimského koncentračního lágru nechalo vedení SS na jaře 1943 oddělit dvoupodlažní budovu kasáren, blok 10, od ostatního táborového území. Prováděly se tam lékařské pokusy na zhruba 800 židovských ženách.

Ženy z bloku 10

269 Kč
Bloudiště - Ani Bloudi nezabloudí!

Bludiště i bloudiště, hry, kvízy i soutěž o ceny! Rozum do hrsti a oči na šťopky – zábava nepočká! Vyzkoušejte spolu s partou veselých bloudů, kteří nikdy nezabloudí, svůj postřeh a vědomosti a pusťte se do hravých úkolů.

Bloudiště - Ani Bloudi nezabloudí!

35 Kč
Hra o trůny
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
Ukázky

Hra o trůny

799 Kč
Nejhorší děti na světě
(1x)
Jste připravení setkat se s nejhoršími dětmi na světě? Seznamte se s pěti příšernými kluky a pěti hroznými holkami!
Ukázky

Nejhorší děti na světě

268 Kč
Problém tří těles
(17x)
První díl trilogie s rozmachem Duny a stejnou dávkou akce jako Den nezávislosti.
Ukázky

Problém tří těles

449 Kč
Spiritualita bez náboženství
(2x)
Publikace je určena všem, kteří sice nevyznávají žádné náboženství, ale současně jim připadá, že v prožitcích postav, jako je Ježíš, Buddha, Lao-c’, Rúmí a další mudrci minulosti, lze najít důležité pravdy.

Spiritualita bez náboženství

237 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>