Nejprodávanější tituly v roce 2021
poezie

Mein Liebling ist Gewölk
Múzistická sbírka poezie a dvou mikrorománů česko-rakouského básníka a překladatele Ondřeje Cikána obsahuje mimo jiné dvě pásma, věnovaná Vítězslavu Nezvalovi k 120. narozeninám.
poezie

Mein Liebling ist Gewölk

288 Kč
Motýl na žínce
Knížka "Motýl na žínce", držená v ruce zpytatele, levé, pravé nebo obouruč, navazuje v mnohém na svou předchůdkyni, jen snad že verše z domova a světa zalétají ještě, jak se říká, někam do nedohledna.
poezie

Motýl na žínce

197 Kč
Mythogramy
Autor je přímo zosobněním pojmu poeta doctus, samozřejmě v tom nejlepším slova smyslu. Protože je utvářen nejen rozsáhlým vzděláním, ale i vytříbenou invenčností.
poezie

Mythogramy

108 Kč
Na hrotu studny
Autorka touto svojí první básnickou sbírkou jednoznačně vstupuje do současné české poezie. Její básně jsou bolestně prožité a přitom svrchovaně utvářené. Autorka má vytříbený cit pro slovo a básnické řemeslo.
poezie

Na hrotu studny

89 Kč
Na začátku bylo pero
(1x)
Sbírka básní Na začátku bylo pero je nejstarší dochovanou tvorbou básníka Erika Dominika Nováka z doby, kdy publikoval v časopisech, potažmo ve „Chvilce pro básničku“ na vlnách tehdy ještě pražského Country rádia.
poezie
Ukázky

Na začátku bylo pero

59 Kč
Napálený leguán
Hravé veršování s kouzelnými ilustracemi o zvířatech, lidech a přírodních nadpřirozených bytostech. Některé básničky dětem přinášejí možnost rozvíjet svou fantazii a jiné veselou formou nabízejí užitečná ponaučení.
poezie

Napálený leguán

251 Kč
Návrat ztracené dcery
Básnická prvotina Natálie Nerové přichází po mnoha letech, kdy tato autorka, píšící ve dvou jazycích, časopisecky publikovala doma i v zahraničí.
poezie

Návrat ztracené dcery

241 Kč
Naznak
Verše plné štěrku, který drhne mezi zuby. Trávy, která příjemně šimrá na zátylku, a strachu, který tě někdy svírá třeba i jen proto, že máš projít žižkovským tunelem v noci.
poezie

Naznak

179 Kč
Obyčejné verše

Kniha Obyčejné verše přibližuje čtenáři poezii všedního dne. Každý milovník básní si zde najde "tu svou".

poezie

Obyčejné verše

81 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100