Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2021
děti a mládež

Prašina - 11%
(14x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
děti a mládež

Prašina

260 Kč
231 Kč
Prašina - Bílá komnata - 11%
(6x)
Je parné léto a napětí na hranicích Prašiny narůstá. Podnikatel Klement Hrouda se vrací do Prahy, aby se pomstil, a po úbočí Šibeničního vrchu obchází Krchlebani vedení záhadným Melicharem.
děti a mládež
Ukázky

Prašina - Bílá komnata

260 Kč
231 Kč
Něfo - 11%
(1x)

Další k popukání zábavný, poněkud tajuplný příběh o neuvěřitelně laskavých rodičích a jejich děsivě příšerné dceři napsal fenomenální David Walliams a ilustracemi opatřil báječný Tony Ross.

děti a mládež

Něfo

268 Kč
238 Kč
Prašina - Černý merkurit - 11%
(4x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
děti a mládež
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

260 Kč
231 Kč
Babička drsňačka - 6%
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
děti a mládež
Ukázky

Babička drsňačka

230 Kč
216 Kč
Nicky & Věra - 11%
(2x)
Nová kniha Petra Síse vypráví skutečný příběh o holocaustu, který by neměl být zapomenut. Mladý Angličan Nicholas „Nicky“ Winton se v roce 1939 podílel na záchraně dětí a jejich převozu vlaky z Prahy do Londýna.
děti a mládež
Ukázky

Nicky & Věra

356 Kč
316 Kč
Vánoční prasátko - 11%
(5x)
Napínavá pohádka plná kouzel od autorky Harryho Pottera.
děti a mládež

Vánoční prasátko

314 Kč
279 Kč
Howlův putující zámek - 11%
(2x)
První kniha z trilogie populární britské dětské autorky Diany Wynne Jonesové, která se stala předlohou pro celosvětově úspěšný animovaný film, u nás uvedený jako Zámek v oblacích (režie Hayao Miyazaki), je příběhem o lidské svobodě a o lásce.
děti a mládež

Howlův putující zámek

269 Kč
239 Kč
Pláž v noci - 11%
(3x)
Krátký ilustrovaný příběh nejen pro děti od Eleny Ferrante, autorky tetralogie Geniální přítelkyně, je svou tematikou propojený s jejím dalším románem Temná dcera.
děti a mládež
Ukázky

Pláž v noci

177 Kč
158 Kč
Mazej ven! - 11%
Moderní verze zálesácké příručky do města i na venkov napsaná na míru dětem 21. století. Dost bylo sezení doma, venku je toho tolik k objevování! Ať už se jedná o zahradu, park nebo blízký les – stačí nebýt líný a poslechnout svou zvědavost.
děti a mládež
Ukázky

Mazej ven!

266 Kč
236 Kč
Město pro každého - 11%
(2x)
Město je fascinující lidský vynález, který se stal domovem pro většinu obyvatel naší planety. Jak ale pochopit něco tak složitého a přitom křehkého, jako je město? Manuál urbanisty začátečníka ti přiblíží, jak tato velká lidská mraveniště fungují.
děti a mládež
Ukázky

Město pro každého

536 Kč
476 Kč
Já, Finis - 11%
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.
děti a mládež
Ukázky

Já, Finis

357 Kč
318 Kč
Liščí oči - 6%
(2x)
Ve svém první románu pro mládež kombinuje známá literátka prvky fantasy s dobrodružným příběhem a alternativní historií.
děti a mládež
Ukázky

Liščí oči

313 Kč
294 Kč
Jaro - 6%
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
děti a mládež

Jaro

239 Kč
224 Kč
Ikabog
(4x)

Napínavý pohádkový příběh plný naděje, s ilustracemi českých dětí.

Království jménem Přehršlánie bývalo nejšťastnější na světě. Oplývalo spoustami zlata, zdejší král měl nejkrásnější knír ze všech a po místních dobrotách lidé tančili blahem.

děti a mládež

Ikabog

319 Kč
Nejhorší učitelé na světě - 11%
(1x)
Miliony dětských čtenářů v mnoha zemích, kteří se bavili nad Walliamsovými knihami o nejhorších dětech na světě, se můžou těšit na povedenou sbírku děsivých dospělých, ba co hůř, těch nejděsivějších dospělých vůbec: učitelů.
děti a mládež
Ukázky

Nejhorší učitelé na světě

313 Kč
278 Kč
Malý miliardář - 6%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
děti a mládež

Malý miliardář

202 Kč
190 Kč
A jako Antarktida / Pohled z druhé strany - 11%
(5x)
Unikátní ilustrovaná kniha pro malé i velké čtenáře ukazuje, co se stane, když se na vše podíváme z jiné strany.
děti a mládež
Ukázky

A jako Antarktida / Pohled z druhé strany

536 Kč
476 Kč
Pan Smraďoch - 6%
(3x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.
děti a mládež

Pan Smraďoch

202 Kč
190 Kč
Rok v lese - 11%
Jak vypadá život v lese na jaře, v létě, na podzim a v zimě?
děti a mládež

Rok v lese

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 1000 položek
1 2 3 .. 50 > >>