Nejprodávanější tituly v roce 2021
horory

Barva z kosmu
Devět povídek z pera klasika hororu. Reprezentativní průřez dílem H. P. Lovecrafta (1890–1937) je určený všem, kdo se chtějí seznámit s tvorbou slavného autora, z jehož fantazie vzešlo město Arkham (poprvé zmíněné v povídce „Rytina v domě“).
horory

Barva z kosmu

269 Kč
Outsider
(2x)
Když je v městském parku zavražděn jedenáctiletý chlapec, spolehliví očití svědci bez váhání označí za viníka oblíbeného trenéra Terryho Maitlanda. Důkazy DNA a otisky prstů potvrzují, že zločin byl spáchán tímto rodinou milovaným mužem.
horory

Outsider

441 Kč
Pistolník
(2x)
Pistolník Roland je poslední střelec přízračného světa ztraceného kdesi daleko v budoucnosti. Je to svět zdevastovaný jak fyzicky, tak morálně.
horory

Pistolník

252 Kč
Duchové rodiny Folcroftů
Když jejich matka po havárii skončí v nemocnici v kómatu, Tara s bratrem Kylem jdou bydlet k prarodičům, které nikdy předtím neviděli. Jejich velký dům, schovaný v horách na kraji lesa, působí idylicky...
horory

Duchové rodiny Folcroftů

314 Kč
Rybář
(2x)
Na severu státu New York vytéká z přehradní nádrže Ashokan potok, o kterém se mnoho neví – vlastně ani to, jak dlouho už tudy teče.
horory

Rybář

359 Kč
Puls
(1x)
Civilizace sklouzla po krvavé stopě do dalšího období temna, což možná někoho nepřekvapí, ale stalo se to takovou rychlostí, jakou nepředvídali ani největší škarohlídi mezi futurology.
horory

Puls

288 Kč
Strašidelná vagina
(1x)
Je těžké milovat ženu, jejíž vagina je bránou do světa mrtvých…
horory
Ukázky

Strašidelná vagina

206 Kč
Temná půle
Stvořit George Starka bylo snadné, zbavit se ho bude mnohem těžší… Spisovatel Ted Baumont je obviněn ze série brutálních vražd. Nejenže byly na místě zločinu nalezeny jeho otisky prstů, svědčí proti němu i další důkazy. Ted prohlašuje, že je nevinen.
horory

Temná půle

378 Kč
Duch domu Ashburnů
(3x)
O tomto domě se šířily podivné zvěsti bezmála sto let. Jeho majitelka, Edith, odmítala nechat kohokoli vstoupit dovnitř a nedaleké městečko navštěvovala jen málokdy. Po její smrti zdědila dům její jediná příbuzná, Adrienne.
horory

Duch domu Ashburnů

314 Kč
Fantom z Blackwoodu
(3x)
Mara je dcerou spiritualistů. Její dětství bylo plné seancí, podvodných zaříkávačů duchů a řečí o jejich přítomnosti.
horory

Fantom z Blackwoodu

359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 196 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 20 > >>