Nejprodávanější tituly v roce 2021

Zlatý kompas
(1x)
Příběhy neobyčejné dívenky Lyry milují děti i dospělí po celém světě, podle prvního dílu byl natočen hollywoodský velkofilm.

Zlatý kompas

358 Kč
Eugenie
(4x)
Osud míchá karty, my hrajeme.

Eugenie

359 Kč
Kováři a alchymisté
Autor v knize sleduje vývoj některých prastarých mýtů, rituálů a symbolů, které začaly být spojovány s hutníky, kováři a později i s alchymisty.

Kováři a alchymisté

223 Kč
O údělu člověka
(1x)
Autobiografický román jednoho z nejvýznamnějších anglických romanopisců 20. století líčí osudy Philipa Careyho, jemného a citlivého mladého muže s tělesnou vadou, který trpí tíživými pocity méněcennosti.
Ukázky

O údělu člověka

447 Kč
Perfektní diktatura
(3x)
Současný čínský systém je ve své podobě ojedinělý – doposud se v lidských dějinách žádný takový nevyskytoval. Tato kniha vysvětluje, jak systém funguje a kam směřuje.

Perfektní diktatura

293 Kč
Velký obrazový atlas zen
(2x)
Kolik Buddhů za život můžete potkat? Byl Vladimír Holub Buddha? Co je zen? Proč je zen buddhismus nesmysl?

Velký obrazový atlas zen

35 Kč
Ďábelská zubařka
(4x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

Ďábelská zubařka

296 Kč
Flautoškola 1
Učebnice hry na sopránovou zobcovou flétnu, doplněná přednesovými skladbami různých stylů i řadou metodických materiálů v samostatných sešitech, určená především žákům ZUŠ od 6 let a jejich pedagogům.

Flautoškola 1

266 Kč
Mlýn na mumie
(19x)
Mystický gastronomicko pornografický thriller nás přenese do roku 1866.
Ukázky

Mlýn na mumie

269 Kč
K moři - 36%
(9x)
Próza začínající autorky se značně vymyká kontextu současné české literatury. Tvarem i myšlenkou tato próza odkazuje k Virginii Woolfové a její — dnes již klasické — próze K majáku. Autoka za knihu obdržela Cenu Jiřího Ortena 2008.
Ukázky

K moři

279 Kč
179 Kč
Pravomil Raichl
(1x)
Kniha Jaroslava Čvančary Pravomil Raichl – život na hranici smrti vychází ve druhém vydání. Je historickou, zčásti memoárovou publikaci, obsahující přes 500 unikátních fotografií a materiálů.

Pravomil Raichl

449 Kč
Dítě na nástupišti
(4x)
Praha 1939. Mladá matka Eva má tajemství ze své minulosti. Když do země vpadnou nacisté, Eva ví, že jediný způsob, jak udržet její dceru Miriam v bezpečí, je poslat ji pryč - i když to znamená, že ji už nikdy nemusí spatřit.

Dítě na nástupišti

359 Kč
Důvody pro manželství
(1x)
Stydlivá slečna Lenore vede poklidný život na venkově, svědomitě se stará o otce, organizuje večírky svých bratrů a nic jí ke štěstí neschází. Rozhodně netouží po manželství.

Důvody pro manželství

287 Kč
Esterčini otcové
Dva otcové. Jedna dcera. Tajemství, které převrátí život všech naruby. Charlotte vyrůstá v rodině nacistického soudce Wilhelma Lange.

Esterčini otcové

359 Kč
Hedvábné stezky
(5x)
Monumentální publikace, která představuje historii světa v nových souvislostech.

Hedvábné stezky

629 Kč
Lada u ledu
(1x)
Ema Labudová na sebe upozornila prvotinou Tapetář, za niž byla nominována na Magnesii Literu v kategorii Objev roku. Svůj nový příběh přesunula z Anglie do Československa, z padesátých let na konec sedmdesátých. Tématem už není vztah mezi dvěma mladými muži, ale porucha příjmu potravy.

Lada u ledu

269 Kč
Nebezpečná hra
(3x)
Nejvyšší sázkou je život a prohrát můžou všichni.

Nebezpečná hra

242 Kč
Paní Degasová
(1x)

U dveří pařížského domu stárnoucího malíře se jednoho dne objeví mladá žena. Oficiálně proto, aby slepému Edgaru Degasovi pomohla uspořádat jeho sbírku písemností a uměleckých děl.

Ukázky

Paní Degasová

349 Kč
Philip Zimbardo - Paměti psychologa
Kniha přináší nejen unikátní, živě líčené, a přitom obsahově nabité paměti výrazné osobnosti světové psychologie, ale podává i široký vhled do dějin celého oboru ve 20. století.

Philip Zimbardo - Paměti psychologa

359 Kč
Potápěč
(5x)
Potápěč Jack je zvyklý na práci pod tlakem, sváří podmořské konstrukce a užívá si přitom samotu pod hladinou. S tlakem nadcházejícího rodičovství se tak dobře vypořádat neumí.

Potápěč

359 Kč
Zobrazuji 861 - 880 z 1000 položek
<< < 1 .. 42 43 44 45 46 .. 50 > >>