Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2021
beletrie

Milo nemilo - 20%
Seznamte se s jedním z největších beletristických překvapení aktuální slovenské prozaické tvorby. Spolu s Milem Janáčem se můžete vydat na cestu unikátním, avšak zaručeně skutečným světem ukrytým za barovým pultem – a někdy i pod ním…
beletrie
Ukázky

Milo nemilo

299 Kč
239 Kč
Mládí v hajzlu II. - 20%
Všechny Nickovy vynalézavé a dobrodružné eskapády a intriky směřují zdánlivě k jedinému cíli - zbavit se potupného panictví a získat dívku svého srdce.
beletrie
Ukázky

Mládí v hajzlu II.

248 Kč
198 Kč
Na konci října - 20%
V indonéském utečeneckém táboře umírá nezvykle mnoho mladých lidí, údajně na krvácivou horečku. Světová zdravotnická organizace vysílá na místo špičkového amerického epidemiologa Henryho Parsonse, aby odebral vzorky.
beletrie
Ukázky

Na konci října

359 Kč
287 Kč
Na/půl - 20%
vět stále ještě stojí pevně spojený s naší současností, lidská civilizace však funguje jen jaksi napůl.
beletrie
Ukázky

Na/půl

199 Kč
159 Kč
Nabroušené pohádky a jiné macourkoviny III. - 20%

„Co je, prosím, pohádka jiného než lež, na kterou se nikdo nezlobí?“ Byl jednou jeden spisovatel. Měl velkou fantazii, rád psal. A rád si vymýšlel. Jednou ho napadlo, že by mohl napsat nějaké pohádky. Některé praštěné, jiné praštěnější.

beletrie
Ukázky

Nabroušené pohádky a jiné macourkoviny III.

149 Kč
119 Kč
Naděje umírá poslední - 20%
Autorka píše o svých prožitcích ve vyhlazovacích táborech, popisuje také svůj boj o život ve varšavském ghettu. Její popis je natolik autentický, jako byste poslouchali vyprávění blízké osoby. Ukazuje život prostých lidí a pravou tvář války.
beletrie
Ukázky

Naděje umírá poslední

278 Kč
222 Kč
Nové povídání o pejskovi a kočičce - 20%
Ikonická knížka pro děti od Josefa Čapka se dočkala citlivého a zdařilého pokračování. Audioverze.
beletrie
Ukázky

Nové povídání o pejskovi a kočičce

159 Kč
127 Kč
Open - 20%
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
beletrie
Ukázky

Open

398 Kč
318 Kč
Ostrov pokladů - 20%
(2x)
Legendární příběh putování Jima Hawkinse za pokladem pirátů. Jenže Jim není jediný, kdo chce poklad získat. A ten někdo se neštítí absolutně ničeho!
beletrie
Ukázky

Ostrov pokladů

249 Kč
199 Kč
Pobřežní cesta - 20%
(1x)
Kniha Pobřežní cesta je otevřená, optimistická osobní výpověď o tom, jak těžké je se vyrovnat se zármutkem a jak ozdravnou moc může příroda mít. Především je to však příběh o domově, který můžeme ztratit, znovu vybudovat i nečekaně objevit.
beletrie
Ukázky

Pobřežní cesta

299 Kč
239 Kč
Pohádkové poslouchání - 20%
Pohádka o bídě jednooké, O tom, co se dvěma mladým žábám přihodilo na výletě, O Slunečníku, Měsíčníku a Větrníku, Dlouhý, Široký a Bystrozraký, Zkrocený vodník, O třech zakletých psech, Tři zlaté vlasy děda Vševěda.
beletrie
Ukázky

Pohádkové poslouchání

149 Kč
119 Kč
Romeo, Julie a tma - 20%
Novodobé shakespearovské milence nerozděluje jako jejich původní souputníky nenávist mezi rody, ale nenávist rasová – židovské děvče Ester a árijský maturant Pavel prožijí svou tragickou lásku za stejně tragických okolností protektorátu.
beletrie
Ukázky

Romeo, Julie a tma

299 Kč
239 Kč
Stranger Things - 20%
Max se stěhuje s rodinou do Hawkinsu a netuší, co všechno se tím spustí. Audiokniha pro všechny, kteří ujíždějí na kultovním seriálu Stranger Things!
beletrie
Ukázky

Stranger Things

399 Kč
319 Kč
Tajemství staré bambitky - 20%
Původní hudba a písně skvěle doplňují atmosféru vyprávění, vytvořeného podle oblíbené filmové pohádky.
beletrie
Ukázky

Tajemství staré bambitky

249 Kč
199 Kč
Tajné životy Marilyn Monroe - 20%
Marilyn Monroe - jedna z nejslavnějších filmových hvězd 50. let 20. století, sex-symbol a idol mužů, ve skutečnosti však rozháraná bytost s duší malého děvčátka, která zoufale toužila po dětech a troše hereckého uznání.
beletrie
Ukázky

Tajné životy Marilyn Monroe

299 Kč
239 Kč
Tramvajky - 20%
Pohádkový příběh o mluvících tramvajkách v pražských ulicích, které společně s tramvajáčkem Lůďou bojují za spravedlnost a o to, aby místo nich nejezdily v Praze nové nekvalitní tramvajky.
beletrie
Ukázky

Tramvajky

220 Kč
176 Kč
Truhla času - 20%
(4x)
Se světem se stalo cosi divného. Lidé přebývají v truhlách, v nichž neplyne čas, a čekají na lepší budoucnost. Města zarostla lesem, ulicemi se potulují vlci a v obchodních domech řádí medvědi. Co se přihodilo?
beletrie
Ukázky

Truhla času

329 Kč
263 Kč
Tyhle fragmenty - 20%
(2x)
Mimořádná vícehlasá četba pro 18 interpretů. Hořkosladká povídková sbírka Biancy Bellové, autorky oceňované novely Jezero. Každá situace může být přelomová…
beletrie
Ukázky

Tyhle fragmenty

349 Kč
279 Kč
Už zase skáču přes kaluže - 20%
(1x)

Příběh statečného chlapce s velkou touhou.

Román australského spisovatele Alana Marshalla Už zase skáču přes kaluže, který prvně vyšel v roce 1955, se brzy stal světovým bestsellerem a oslovuje čtenáře i dnes.

beletrie
Ukázky

Už zase skáču přes kaluže

229 Kč
183 Kč
Válka s mloky - 20%
Slavná antiutopická sci-fi z roku 1936 pojednává o rase inteligentních mloků, kteří se napřed nechají využívat jako levná pracovní síla, ale po čase se jejich populace přemnoží a začne lidstvo ohrožovat.
beletrie
Ukázky

Válka s mloky

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 961 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 47 48 49 50 > >>