Nejprodávanější audioknihy v roce 2021

Kdo o tom ví?
Astrid Phelpsové je dvaatřicet a po letech, kdy se ne zcela úspěšně živila jako scénografka, se snaží začít znovu – a především vypořádat se závislostí na alkoholu, která ji už o dost připravila.

Kdo o tom ví?

314 Kč
Když se kruh uzavřel
(1x)
Dobrodružný román na pomezí thrilleru a gangsterky se odehrává v nedávné minulosti a současnosti.

Když se kruh uzavřel

296 Kč
Lordi
Audiozáznam divadelní hry Lordi vychází u příležitosti 15. narozenin této velmi úspěšné inscenace.

Lordi

316 Kč
Manuál zralé ženy
Když chtěla Halina prožít klidnou dovolenou, skončila bez pádel na voru uprostřed moře, když uspořádala piknik, její přítel dostal hysterický záchvat, když měla rande s nově nalezeným spolužákem, spadly jí kalhoty uprostřed rušné křižovatky.
Ukázky

Manuál zralé ženy

199 Kč
Mengeleho děvče
(5x)
Skutečné osudy mladé židovské Slovenky, která byla svědkem nejhorších osvětimských hrůz.

Mengeleho děvče

359 Kč
Než jsme byly tvoje
(2x)
Píše se rok 1939. Dvanáctiletá Rill Fossová a její mladší sourozenci si žijí bezstarostný život na Mississippi. Jenže vše se změní, když jejich otec musí odvést matku do nemocnice – a na dveře pak zabuší podivní cizinci, kteří sourozence odvlečou do krutého sirotčince.

Než jsme byly tvoje

314 Kč
Osudy
Rozhlasové vzpomínání psychiatra se specializací na psychoterapii, zastánce psychosomatického přístupu, publicisty a vysokoškolského pedagoga, připravila Lenka Kopecká.
Ukázky

Osudy

249 Kč
Schindlerův seznam
(1x)
Strhující a proslulé románové zpracování osudů Oskara Schindlera, jenž ve stínu osvětimských komínů našel svoji lidskost a riskoval nejen majetek, ale i vlastní život, aby nedopustil vyvraždění tisícovky „svých židů“.

Schindlerův seznam

359 Kč
Zmizení Sáry Lindertové
(2x)
Jednoho podzimního večera vešla bezproblémová studentka Sára Lindertová do metra a víckrát ji nikdo neviděl.

Zmizení Sáry Lindertové

269 Kč
Život v utajení
(2x)
Audioknižní vydání čte Zuzana Slavíková.

Život v utajení

134 Kč
100 x TGM
100 moudrých i vtipných, slavných i neznámých, ale vždy zajímavých výroků T. G. Masaryka, které mohou být užitečné a posloužit k zamyšlení i v současnosti. Malá čítanka Masarykových výroků s komentářem a výkladem, která TGM přibližuje dnešním čtenářům.

100 x TGM

224 Kč
Adelheid
(2x)
Milostný příběh s nadčasovým významem; drama podivné lásky příslušníka zahraničního odboje Viktora Chotovického a dcery nacistického pohlavára Adelheid Heidenmannové.

Adelheid

269 Kč
Anna Česká
Císař Karel IV. získal pro svou dceru Annu výhodnou partii -- anglického krále!

Anna Česká

269 Kč
Citadela
(1x)
Bohatství Citadely spočívá především v neobyčejné intenzitě a hloubce, do níž Saint-Exupéry postupně proniká neustálými návraty k základním tématům lidské existence – lásce, přátelství, věrnosti, službě, společenství a tvorbě.

Citadela

359 Kč
Čeho před smrtí nejvíce litujeme
(2x)
Příběhy lidí loučících se se životem se prolínají s osobním příběhem autorky, hledající pozitivní smysl plného prožívání přítomnosti při stejně plném vědomí vlastní konečnosti.

Čeho před smrtí nejvíce litujeme

266 Kč
Deník šílené manželky
Deník šílené manželky je druhou knihou Ireny Obermannové. Autorka sama přiznává, že je do jisté míry autobiografická a že ji psala v jednom z nejtěžších období svého života. Román, který osloví především ženy.

Deník šílené manželky

269 Kč
Dívka, která musí zemřít
(3x)
Závěrečný díl série Milénium.
Ukázky

Dívka, která musí zemřít

349 Kč
Dobroninské morytáty
Na počátku adventu přijíždí Jiří Adam z Dobronína na svůj statek na Vysočině, kde hodlá během Vánoc odpočívat. Ale ihned po příjezdu ho vyhledá stařena, která byla kdysi jeho kojnou. Prosí o pomoc, protože se ztratil její vnuk...

Dobroninské morytáty

269 Kč
Dokonalá kořist
(3x)
Edinburgh se stává evropskou metropolí hrůzy. Uprostřed hudebního festivalu rozetne ostrá čepel břicho charitativnímu pracovníkovi.

Dokonalá kořist

332 Kč
Doktor v domě
První svazek z populární série knih vyprávějících humorné historky ze života mediků, lékařů a jejich pacientů. Tentokrát jako audiokniha.

Doktor v domě

269 Kč
Zobrazuji 961 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 47 48 49 50 > >>