Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
křesťanství

První studium Starého zákona - 20%
Monografie První studium Starého zákona předkládá systematické uspořádání základních informací ke studiu starozákonní biblistiky. Začíná všeobecným úvodem o charakteru Bible a pokračuje speciálním úvodem do jednotlivých částí a knih Starého zákona.
křesťanství
Ukázky

První studium Starého zákona

140 Kč
112 Kč
Síla manželovy modlitby - 20%
Jedná se o další povzbuzení k modlitbě ve vztazích, tentokrát zaměřené na manželovu modlitbu za svou ženu. Po přečtení této knihy si uvědomíte, že když do svého manželství pozvete Boha, i ta nejbezradnější situace se může změnit k lepšímu.
křesťanství
Ukázky

Síla manželovy modlitby

129 Kč
103 Kč
Západ a jeho víra - 20%
Zamyšlení při příležitosti 500 let od zahájení reformace.
křesťanství
Ukázky

Západ a jeho víra

199 Kč
159 Kč
Teologie těla - 20%
Teologie těla je soubor promluv Jana Pavla II. přednesených během prvních pěti let jeho pontifikátu. Svatý Otec v nich postupně odhaluje ohromující vizi manželství a lidské lásky v Božím plánu.
křesťanství
Ukázky

Teologie těla

190 Kč
152 Kč
Boží kniha od Pastoral Brothers - 20%

O náboženství vážně i nevážně s dvojicí farářů-influencerů Na počátku bylo pivo – a u něj mladí evangeličtí faráři Karel Müller a Jakub Malý dostali boží nápad. Co takhle založit farářsko-youtuberskou dvojici?

křesťanství
Ukázky

Boží kniha od Pastoral Brothers

249 Kč
199 Kč
Evangelium utrpení - 20%
Spis Evangelium utrpení přináší v sedmi pojednáních zdůvodnění a rozbor utrpení, jimiž musí věřící v životě projít, neboť jsou křesťanům Novým zákonem (požadavky života) předurčena: nést svůj kříž, jít s ním sám a nést jej tak, aby byl lehký.
křesťanství
Ukázky

Evangelium utrpení

255 Kč
204 Kč
Matka Boží - 20%
Podnětný text kardinála Tomáše Špidlíka o třech mariánských modlitbách, Zdrávas Maria (Ave Maria), Velebí má duše (Magnificat) a Zdrávas Královno (Salve Regina), sleduje trojí...
křesťanství
Ukázky

Matka Boží

70 Kč
56 Kč
Nad evangeliem podle Marka - 20%
Kniha italského jezuity Silvana Faustiho je plodem dvacetileté zkušenosti s hlásáním evangelia. Jejím záměrem je pomoci čtenáři proniknout do tajemství Slova, jež se stalo tělem, a tak vstoupit do hlubšího dialogu s Ježíšem Kristem.
křesťanství
Ukázky

Nad evangeliem podle Marka

322 Kč
258 Kč
Ježíš uzdravuje tvé srdce - 20%
Setkání s Ježíšem od kořenů proměňuje život člověka a uzdravuje jej v jeho smutku a depresích. Autor se postupně zabývá lidskými vztahy – se sebou, s druhými, s Bohem –, našimi nemocemi, nenávistí, ...
křesťanství
Ukázky

Ježíš uzdravuje tvé srdce

65 Kč
52 Kč
Dějiny křesťanství - 20%
(1x)
Autorem tohoto nového velkého úvodu do dějin křesťanství je jeden z předních světových teologů, tvůrce řady tematických příruček a sborníků, které se následně staly bestsellery.
křesťanství
Ukázky

Dějiny křesťanství

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 120 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>