Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
křesťanství

Bible - 20%
Jak je to vlastně s Biblí: Kdo napsal tento první světový bestseller? Jaký význam má Starý zákon - pro křesťany a pro židy? O čem pojednává Nový zákon? Právě tady najdete jasný přehled a přesné informace o nejnovějších výsledcích bádání.
křesťanství
Ukázky

Bible

135 Kč
108 Kč
Nad evangeliem podle Jana - 20%
Výklad Janova evangelia, ve kterém nechybí odbornost a přitom i pochopitelnost a živost, která zve nejen k četbě, ale i k přemýšlení a k žití rozjímaného slova.
křesťanství
Ukázky

Nad evangeliem podle Jana

435 Kč
348 Kč
Starosti pohanů - 20%
Které pokušení v sobě uzavírá všechna ostatní pokušení? Je to odstranění Boha, přestat být člověkem. Otročíme nejbídnějšímu poddanství šílenství, v nadbytku otročíme za jídlo a pití, v bohatství otročíme za peníze a sami sobě jsme prokletím...
křesťanství
Ukázky

Starosti pohanů

212 Kč
170 Kč
I řekl bůh - 20%
(2x)
Monografie I řekl Bůh zaceluje velkou mezeru v díle českých teologů, protože opravdu současná, původní, kompletní teologie stvoření v našem jazyce po mnoho desetiletí nebyla k dispozici.
křesťanství
Ukázky

I řekl bůh

290 Kč
232 Kč
Klíče od království - 20%
Krátká, ale celistvá zpráva odhalující vědomí vnitřního významu původního (gnostického) učení Ježíše a jeho spirituální rodiny.
křesťanství
Ukázky

Klíče od království

150 Kč
120 Kč
Ladění v zápasech utrpení - 20%
„Uvnitř člověka je hlas věčnosti, jenž chce být slyšen, a aby došel sluchu, používá rámusu soužení. Když tedy pomocí soužení umlknou všechny vedlejší hlasy, uslyšíme tento vnitřní hlas.“
křesťanství
Ukázky

Ladění v zápasech utrpení

200 Kč
160 Kč
Prameny pro divoké osly - 20%

Biblické texty promlouvají k dnešnímu člověku. Starozákoník Jiří Beneš probírá spolu s Petrem Vaďurou známé i méně známé texty ze Starého i Nového zákona. Kniha je přepisem rozhovorů odvysílaných v pořadu Ranní slovo na stanici Vltava v letech 2003 až 2016 a navazuje na předchozí knihu obou autorů s názvem Nevystižitelný Bůh? (Vyšehrad 2010).

křesťanství
Ukázky

Prameny pro divoké osly

249 Kč
199 Kč
Skutky lásky - 20%
(1x)
Všichni víme, co je to nejvyšší, i dítě to ví, nejprostší člověk i ten nejmoudřejší, všichni víme, co je věc nejvyšší a všichni stejně, neboť to je, smím-li to tak říci, úkol, který je nám všem uložen.
křesťanství
Ukázky

Skutky lásky

500 Kč
400 Kč
On mne vede - 20%
(1x)
Ve své druhé knize se autor opět ohlíží za tím, co zakusil, a vydává svědectví o své víře a o mocném působení Boží prozřetelnosti.
křesťanství
Ukázky

On mne vede

159 Kč
127 Kč
Pavel z Tarsu a jeho svět - 20%
Monografie je první původní českou prací, která se v takové hloubce a takovém rozsahu zabývá jednou z nejvýraznějších postav raného křesťanství Pavlem z Tarsu.
křesťanství
Ukázky

Pavel z Tarsu a jeho svět

260 Kč
208 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 120 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 12 > >>