Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
kuchařky

Vůně domácího pečení - 20%
(4x)

Objevte zcela nový rozměr kynutí a pečení – se slánkem! Kynuté pečivo má nezaměnitelnou chuť, za kterou vděčí především kvasinkám. Kromě droždí a přírodního kvasu však existuje ještě jedna možnost: slánek. Že jste o něm nikdy neslyšeli? Není divu, tahle originální metoda má v českých pečicích publikacích premiéru.

kuchařky
Ukázky

Vůně domácího pečení

299 Kč
239 Kč
Jednoduché a zdravé recepty pro seniory - 20%
Publikace „Jednoduché a zdravé recepty pro seniory“ je určena pro osoby vyššího věku, které si chtějí udržet co možná nejlepší fyzické a psychické zdraví. V úvodu lékaře se čtenář dozví o rizicích a stravovacích problémech tohoto věku, o zásadách stravování a vhodných potravinách.
kuchařky
Ukázky

Jednoduché a zdravé recepty pro seniory

149 Kč
119 Kč
Jíme zdravě ze spíže - 20%
160 stran, 70 receptů a jediný cíl. Dali jsme dohromady kuchařku plnou zdravých a chutných jídel, které zvládnete uvařit z toho, co máte běžně doma. Zjednodušené postupy a snadná příprava potěší všechny, kteří nechtějí trávit zbytečný čas v kuchyni.
kuchařky
Ukázky

Jíme zdravě ze spíže

199 Kč
159 Kč
Jižanská kuchařka - 20%
Marsha Kocábová se nepovažuje za žádnou šéfkuchařku ani kulinářského guru, jen se chce podělit o vyzkoušené recepty, které pocházejí z jejího milovaného domova – amerického jihu. A proč? Hlavně proto, že už třicet let poslouchá, že „Američani jsou tlustí, protože pořád jedí jenom hamburgery“ anebo že „Američanky nevaří“.
kuchařky
Ukázky

Jižanská kuchařka

209 Kč
167 Kč
Recepty slavných - 20%
Kariéra, sláva, vztahy, skandály a chutě celebrit Kniha nabízí nejen chutné recepty slavných, ale také se dovíte střípky z jejich života ...
kuchařky
Ukázky

Recepty slavných

79 Kč
63 Kč
Domácí medová kuchařka - 20%
V této knize odhalíte netušené možnosti, jak využít med v domácí kuchyni: Ochucené medy, perníčky, zmrzlliny, džemy, želé, likéry, karamelky a další cukrovinky, dezerty, moučníky, oříškové tyčinky a flapjacky, vánoční cukroví, polévky, masové i bezmasé pokrmy, šunka, pomazánky, omáčky, saláty a salátové zálivky, nápoje...
kuchařky
Ukázky

Domácí medová kuchařka

189 Kč
151 Kč
Kuchařka Delicious blog Lucie - 20%
Recepty autorky blogu delicious-blog-lucie.cz - opravdu zdravé, svěží, moderní! 97 receptů nejmodernější zdravé gastronomie s fotografiemi, které už od pohledu „pošimrají\" vaše chuťové buňky. Od www.delicious-blog-lucie.cz.Lucie, food blogerka roku 2014, pro vás napsala kuchařku, která přináší notnou dávku inspirace, a to i velmi zkušeným milovníkům zdravé kuchyně.
kuchařky
Ukázky

Kuchařka Delicious blog Lucie

149 Kč
119 Kč
Ottolenghi: Kuchařka - 20%
Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému...
kuchařky
Ukázky

Ottolenghi: Kuchařka

349 Kč
279 Kč
Probiotická smoothies - 20%
Zdravé zažívání je klíčem k našemu zdraví.
kuchařky
Ukázky

Probiotická smoothies

246 Kč
197 Kč
Tak trochu jiná kuchařka - 20%
„Vždy jsem se motala v kuchyni a pomáhala svému kuchařskému vzoru – mamce. Bylo mi to dovoleno, a tak jsem podávala, krájela a míchala. Rozuměla jsem tomu, co znamená opravdové jídlo a co je vůně domova.
kuchařky
Ukázky

Tak trochu jiná kuchařka

249 Kč
199 Kč
Ájurvédská kuchařka - 20%
Ájurvédská kuchařka představuje nový pohled na toto starobylé umění samoléčby. Více než dvě stě padesát vyzkoušených chutných receptů je určeno pro vyrovnávání jednotlivých konstitucí s důrazem na jednoduchost, snadnou přípravu a správnou výživu.
kuchařky
Ukázky

Ájurvédská kuchařka

465 Kč
372 Kč
Ještě více hojnosti - 20%
Zelenina ako hlavné jedlo, rôznorodé a lákavé obilniny – odvážna, svieža a nekonečná revolúcia v stravovaní. Tak sa dá charakterizovať táto nádherná kuchárka, ktorá je pútavá svojimi receptami, komentármi autora...
kuchařky
Ukázky

Ještě více hojnosti

349 Kč
279 Kč
Obědy a večeře nejen pro celiaky - 20%
Stravujete se bezlepkově? Chybí vám fantazie na chutná a zdravá jídla? Nebo jste zrovna zjistili, že trpíte celiakií a postrádáte nápady pro bezlepkové pokrmy?
kuchařky
Ukázky

Obědy a večeře nejen pro celiaky

79 Kč
63 Kč
Originální dárky ve skle - 20%
Dárky od vás odteď budou milovat všichni! Překvapení budou přátelé i rodina. Je jedno, jestli tenhle dárek připravíte k narozeninám, Vánocům nebo jako milou pozornost pro hostitele - domácí směsi od vás to ve skleničce opravdu sluší!
kuchařky
Ukázky

Originální dárky ve skle

144 Kč
115 Kč
Hravě, zdravě, bezlepkově - 20%
rpíte alergií na lepek? Máte zdravotní problémy, které vás omezují ve výběru jídel? Nebuďte smutní. Autorka této kuchařky vám ukáže, že nemusíte jídelní omezení považovat za tragédii, nýbrž za možnost a výzvu změnit svůj celkový životní styl.
kuchařky
Ukázky

Hravě, zdravě, bezlepkově

169 Kč
135 Kč
Nakládáme zeleninu - 20%
Víte, že nakládání pomocí mléčného kvašení neboli fermentace je geniálním způsobem konzervování zeleniny? I to, že kvašená zelenina dokáže s vaším zdravím dělat divy? Pokud ne, tato kniha nabízí skvělou možnost, abyste s tím něco udělali.
kuchařky
Ukázky

Nakládáme zeleninu

297 Kč
238 Kč
Řemeslné vaření piva - 20%
Hledáte koníčka, který je zábavný a tvůrčí, ale k výtvarnu máte asi tak blízko jako k protinožcům? Zkuste s námi vařit pivo – kniha Řemeslné vaření piva Vám poradí jak na to.
kuchařky
Ukázky

Řemeslné vaření piva

299 Kč
239 Kč
Ispirato da Italia - 20%
Ano, italská kuchyně kuchyně je tak trochu ortodoxní. Řídí se tradicemi, poctivostí a čerstvostí. Je provoněná bylinkami, vínem a láskou. Platí tu heslo: Maminka vařila dobře, ale babička vařila ještě líp.
kuchařky
Ukázky

Ispirato da Italia

237 Kč
190 Kč
Vánoční kuchařka - 20%
Tato jedinečná kuchařka nabízí mnoho desítek tradičních i nevšedních receptů, jak si obohatit vánoční pohodu výborným kulinářským zážitkem.
kuchařky
Ukázky

Vánoční kuchařka

119 Kč
95 Kč
Gurmánské jednohubky - 20%
Nechte se inspirovat recepty na rozmanité drobné studené i teplé pokrmy. Můžete je podávat jako pohoštění při jakékoliv příležitosti, ať už se jedná o klábosení s kamarádkou u skleničky vína nebo o večírek pro patnáct osob.
kuchařky
Ukázky

Gurmánské jednohubky

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 158 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>