Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
kuchařky

Polévky ze Svatojánu - 20%
(1x)

Zeleninové polévky od Kuchařky ze Svatojánu Polévka je grunt, říkávaly s oblibou naše babičky. A měly pravdu. Můžete jimi nahradit hlavní jídlo a cítit se sytí, plní energie a vitality.

kuchařky
Ukázky

Polévky ze Svatojánu

249 Kč
199 Kč
Saláty ze Svatojánu - 20%

Skvělé saláty od Kuchařky ze Svatojánu Saláty jsou jako procházka pestrobarevnou zahradou chutí. Na jaře se v nich objeví první jarní divoké bylinky a v létě zase čerstvé okurky a rajčata. S podzimem přijde úroda dýní, řepy, zelí a ořechů. V zimě můžeme dělat saláty z brambor nebo luštěnin. Na stole bychom je ale měli mít každý den.

kuchařky
Ukázky

Saláty ze Svatojánu

249 Kč
199 Kč
Sladké - 20%
Když potřebujete zvednout náladu a vytvořit okamžik čisté radosti, není nad lehký piškotový moučník ochucený kořením a citrusem nebo nad křehkou sušenku právě vytaženou z trouby...
kuchařky
Ukázky

Sladké

349 Kč
279 Kč
Zdravé fitness dezerty - 20%
Mlsejte zdravě a bez výčitek. Celkem 46 chutných receptů na zdravé fitness koláče, buchty, sušenky a další dezerty, které zaujmou nejen sportovní nadšence. Z toho 18 bezlepkových, takže si na nich mohou pochutnat i celiaci.
kuchařky
Ukázky

Zdravé fitness dezerty

79 Kč
63 Kč
České minipivovary - 20%
Každý měsíc vznikne v Česku několik nových minipivovarů a tento trend bude pokračovat i v následujících letech.
kuchařky
Ukázky

České minipivovary

175 Kč
140 Kč
Manuál pro milovníka kávy - 20%
Připravit si doma skutečně dobrou kávu není jen tak. A přitom je to možné i bez drahého vybavení. Nevěříte? Před vámi leží manuál, který vás o tom přesvědčí. Přibližuje vám svět kávy tak, že s nově nabytými znalostmi bude pro vás příprava hračkou.
kuchařky
Ukázky

Manuál pro milovníka kávy

297 Kč
238 Kč
Zdravé fitness dobroty - 20%
Chcete mlsat zdravě a bez výčitek? Sportujete a chcete si po tréninku dopřát chutnou, zdravou, proteinovou sladkou svačinku? Pak je pro vás tato e-kniha jako stvořená. Najdete v ní recepty jak na pečené, tak zastudena připravované dezerty.
kuchařky
Ukázky

Zdravé fitness dobroty

79 Kč
63 Kč
Jíme zdravě s Fitrecepty - 20%
Historicky první tištěná kuchařka, kterou jsme se rozhodli vydat pro naše fanoušky. Najdete v ní 120 originálních receptů, které jsme sami vymysleli, uvařili a také nafotili.
kuchařky
Ukázky

Jíme zdravě s Fitrecepty

249 Kč
199 Kč
Znalcem vína za 24 hodin - 20%
Kritička vín Jancis Robinson, držitelka Řádu britského impéria a mnohých žurnalistických ocenění, přispívající pravidelně do Financial Times, udělá znalce z každého.
kuchařky
Ukázky

Znalcem vína za 24 hodin

152 Kč
122 Kč
Mlsné čenichání - 20%
Kniha psaná brutálním jazykem okraje velkoměsta si hraje s chutěmi i češtinou ale i s literárními styly ba co i s etnickými a kulturními rozdíly. Kuchařku zaměřenou na Balkán a Blízký východ napsali dva sousedi podle toho, co si doma sami vaří.
kuchařky
Ukázky

Mlsné čenichání

121 Kč
97 Kč
1001 receptur cocktailů
Tato mezinárodně ceněná a originální kniha na světovém trhu v oboru barmanství je určena jak profesionalním barmanům, tak i laikům.
kuchařky
Ukázky

1001 receptur cocktailů

95 Kč
Celulitida - 20%
Toužíte po perfektní postavě? Obáváte se zdánlivě neřešitelných problémů, které s sebou může přinášet moderní doba? Také pro vás je celulitida strašákem, noční můrou, proti které je velmi těžké bojovat? Pak je tato publikace určena právě vám.
kuchařky
Ukázky

Celulitida

237 Kč
190 Kč
Velký český kuchařský lexikon - 20%
Nové vydání monumentálního díla, které vyšlo poprvé v roce 1939 a jehož autorem je legendární šéfkuchař Grandhotelu Steiner. Kniha knih českých kuchařů, aristokratů a umělců.
kuchařky
Ukázky

Velký český kuchařský lexikon

298 Kč
238 Kč
Čaj jako životní styl - 20%
(1x)
Naučte se spolu s námi přípravu a servírování čajů tak, jak to dělají lovci v Jižní Americe či arabští kočovníci a mniši v Tibetu. Zjistíte, co je jedinečného na české čajové kultuře, a možná se i pro vás stane pití čaje důležitou součástí života.
kuchařky
Ukázky

Čaj jako životní styl

127 Kč
102 Kč
Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
kuchařky
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Výroba vína u malovinařů - 20%
Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale někdy postupně přejdou i na profesionální úroveň. Shrnuje nejnovější informace z neustále se vyvíjející vinařské vědy.
kuchařky
Ukázky

Výroba vína u malovinařů

161 Kč
129 Kč
Čas na TE.BE - 20%
Šikovných a kreativních lidí není nikdy dost – a právě proto vznikl lifestylový a hobby pořad Čas na TE.BE. Herečka, dabérka a zpěvačka Tereza Bebarová v něm dává prostor všem lidem, kteří něco umějí a vytvářejí. Nechte se inspirovat knižním výběrem z jejich nejlepších vychytávek!
kuchařky
Ukázky

Čas na TE.BE

299 Kč
239 Kč
Chuť - 20%
V knize vás čekají zcela nové, výjimečně chutné recepty od Yotama Ottolenghiho a Ixty Belfrageové na večeře ve všední dny, ohromující, ale snadno připravitelné pokrmy pro hosty i bombastická jídla pro uvolněné vaření...
kuchařky
Ukázky

Chuť

419 Kč
335 Kč
Libování v kuchyni - 20%

Tři generace, tři Libušky, spousta sladkých dobrot Rádi vzpomínáte na pečení našich babiček, kdy na stole byla připravená mramorová bábovka, buchty nebo báječné linecké? Pamatujete na retro dobu našich maminek, kdy se pekly rychlé moučníky, tvarohové řezy a jablečné záviny?

kuchařky
Ukázky

Libování v kuchyni

209 Kč
167 Kč
Markéta v troubě - 20%
Foodblogerka Markéta Chovancová připravuje v troubě i na plotně lahodné pokrmy od jara do zimy. Chcete nahlédnout do její kuchyně a získat tipy do své kulinářské praxe? Pak je tu pro vás Markétina sezónní kuchařka členěná podle ročních období.
kuchařky
Ukázky

Markéta v troubě

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 158 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>