Nejprodávanější tituly v roce 2021
národní kuchyně

Z myslivcova deníku a receptáře - 11%
Myslivcův deník - to je vyprávění o lidech, zvěři a přírodě, s nimiž se setkal na pomezí Hané a Valašska, na Olomoucku, Horňácku a v Belanských Tatrách.
národní kuchyně

Z myslivcova deníku a receptáře

212 Kč
188 Kč
Jižanská kuchařka - 20%
Marsha Kocábová se nepovažuje za žádnou šéfkuchařku ani kulinářského guru, jen se chce podělit o vyzkoušené recepty, které pocházejí z jejího milovaného domova – amerického jihu. A proč? Hlavně proto, že už třicet let poslouchá, že „Američani jsou tlustí, protože pořád jedí jenom hamburgery“ anebo že „Američanky nevaří“.
národní kuchyně
Ukázky

Jižanská kuchařka

209 Kč
167 Kč
Moderní mexická kuchařka - 11%
Guessadilla, burritos, tacos, salsy a margharita. Spousta papriček, kukuřičných tortill, avokáda a fazole na tisíce způsobů.
národní kuchyně

Moderní mexická kuchařka

441 Kč
392 Kč
Slavnostní recepty naší babičky - 11%
Tato knížečka je souborem vybraným pro nejkrásnější svátky každého ročního období. Nechť vám roste a vzkvétá váš pracovní i osobní život a vaše slavnostní chvíle se vydaří.
národní kuchyně

Slavnostní recepty naší babičky

143 Kč
127 Kč
Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa - 11%

Spojené státy nejsou jen domovem hamburgerů, hotdogů, donatů a splněných amerických snů. Zrodily se tu slavné recepty např. na vejce Benedict, salát Caesar, dort Red velvet a spousty dalších sendvičů, dezertů atd. Procestovali jsme USA křížem krážem

národní kuchyně

Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa

359 Kč
319 Kč
Česká kuchyně (rusky) - 11%
Česká kuchařka v ruštině. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel.
národní kuchyně

Česká kuchyně (rusky)

89 Kč
79 Kč
Recepty z babiččiny zahrádky - 11%
Knížka Recepty z babiččiny zahrádky je sestavena z osvědčených receptů s použitím zeleniny, ovoce a bylinek, ideálně vlastních výpěstků, protože ty chutnají nejlépe.
národní kuchyně

Recepty z babiččiny zahrádky

170 Kč
151 Kč
Ispirato da Italia - 20%
Ano, italská kuchyně kuchyně je tak trochu ortodoxní. Řídí se tradicemi, poctivostí a čerstvostí. Je provoněná bylinkami, vínem a láskou. Platí tu heslo: Maminka vařila dobře, ale babička vařila ještě líp.
národní kuchyně
Ukázky

Ispirato da Italia

237 Kč
190 Kč
Příběhy a recepty nejslavnějších televizních kuchařů světa - 11%
Známý gourmet kritik a labužník Vladimír Poštulka vytvořil portréty 25 nejslavnějších kuchařů, kteří se objevují na televizních obrazovkách na celém světě.
národní kuchyně

Příběhy a recepty nejslavnějších televizních kuchařů světa

269 Kč
239 Kč
Jamie Oliver - Moje Velká Británie
(1x)
Hravý šéfkuchař Jamie Oliver vás svými recepty v knize Moje Velká Británie pozve na snídani, k nedělnímu obědu, na čaj o páté i do britské hospody.
národní kuchyně

Jamie Oliver - Moje Velká Británie

584 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 79 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>