Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2021

Ulička hanby
Příběh o majitelce luxusníhio nevěstince.

Ulička hanby

251 Kč
Vánoce s Františkem Nepilem
Výběr povídek s vánoční tematikou (od Adventu až po Silvestr z knih Dobré a ještě lepší jitro, Dobrou a ještě lepší neděli plus ještě něco navíc. To vše v autorově neopakovatelném podání a protknuto melodiemi známých koled.

Vánoce s Františkem Nepilem

206 Kč
Jistě, pane premiére
Pokračování dnes již klasického britského komediálního seriálu „Jistě, pane ministře“, která vás nenechá na pochybách, že břitký britský humor je nezničitelný a jeho dokonalé pointy vám zacloumají bránicí kdykoli a kdekoli.

Jistě, pane premiére

359 Kč
Petr Král
Autor čte básně z nepublikovaných sbírek z let 1958–1961, básnický cyklus Průběh sezóny, prózy Hlasy a Přejít ulici z knihy Základní pojmy a výňatky z básnického cyklu Přesuny.

Petr Král

179 Kč
Pohádky z Krakonošovy zahrádky
Tyto nádherné poudačky, vyprávěnky, či jednoduše pohádky se odehrávají v dobách již dávno minulých, kdy ještě člouječí pokolení bylo s přírodou spjato.

Pohádky z Krakonošovy zahrádky

224 Kč
Rodrick je king
Léto skončilo a Greg je vlastně docela rád. A ani se ho neptejte, co dělal o prázdninách, protože o tom fakt netouží mluvit... nejradši by zkrátka s novým školním rokem na všechno zapomněl, obzvláště na JEDNU trapnou událost...

Rodrick je king

179 Kč
Solaris
(3x)
Co se stalo na vědecké stanici Solaris? Stříbřitý kolos je zavěšený vysoko nad planetou, zcela pokrytou oceánem. Stanice je v dezolátním stavu, všichni se chovají jako šílení - všichni, až na Gebariana. Ten je mrtvý.

Solaris

359 Kč
Václav Havel
(3x)
Václav Havel znal spisovatelku Edu Kriseovou z disentu. Prožila s ním nejbouřlivější revoluční týdny a stala se nejprve jeho poradkyní a potom ředitelkou odboru Stížností a milostí na Pražském hradě.

Václav Havel

269 Kč
Věc na prahu
Nemohu sice popřít, že jsem prohnal svému nejlepšímu příteli hlavou šest kulek, ale přesto doufám, že touto výpovědí dokážu, že nejsem vrah...

Věc na prahu

224 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>