Nejprodávanější tituly v roce 2021
média a komunikace

Komunikace ve veřejné správě - 20%
Komunikace ve veřejné správě bývá v představách veřejnosti spojována s riskantní chůzí po laně visícím nad hlubokou propastí, které se trvale účastní jen vycvičení akrobaté, zvyklí na pády a pokřik obecenstva.
média a komunikace
Ukázky

Komunikace ve veřejné správě

314 Kč
251 Kč
Internetová publicistika - 20%
Praktický průvodce pro publicisty přibližuje technické nástroje k publikování on-line a funkční a obchodní modely on-line médií. Popisuje základní pravidla pro tvorbu textu k on-line publikaci a poskytuje čtenářům ucelený pohled na internetová média.
média a komunikace
Ukázky

Internetová publicistika

237 Kč
190 Kč
Politika a média v konzumní společnosti - 11%
Publikace si klade za cíl mapovat, analyzovat a popsat dosud známé procesy provázanosti mediální komunikace s veřejnou politikou.
média a komunikace

Politika a média v konzumní společnosti

134 Kč
119 Kč
Novinářem v Číně - 11%
(8x)
Když Tomáš Etzler přistál v říjnu 2006 v Pekingu, Čínu téměř neznal.
média a komunikace
Ukázky

Novinářem v Číně

404 Kč
359 Kč
Regulace médií - 11%
Tento sborník obsahuje devět textů věnovaných problematice regulace médií. Autoři jednotlivých příspěvků, kterými jsou odborníci na ústavní právo (akademici, soudci, advokáti) a také aktivní novináři.
média a komunikace

Regulace médií

221 Kč
196 Kč
The Daily Show Presidential Twitter Library
As seen on The Daily Show, an illustrated portrait of the Donald J. Trump Twitter account, with analysis and 'scholarly' commentary from the writers of The Daily Show and an introduction by Trevor Noah.
média a komunikace

The Daily Show Presidential Twitter Library

179 Kč
Dynamické reklamy - 11%
(1x)
Tato kniha je funkčním průvodcem, který přináší návod, jak efektivně nastavit facebookovou reklamu. Dynamické reklamy, také DPA reklamy, jsou komplexní činností zahrnující víceoborové spektrum zkušeností.
média a komunikace

Dynamické reklamy

179 Kč
159 Kč
Mediální smrt konsenzu - 11%
(1x)
V posledních zhruba dvaceti letech sílí varovná až panická tónina politicko-mediálního diskurzu, která – byť v podstatě nevyřčeně – operuje s představou hluboce dysfunkčního stavu veřejné diskuze.
média a komunikace

Mediální smrt konsenzu

234 Kč
208 Kč
Výzkum médií - 20%
Publikace uvádí čtenáře do metodologie a empirického výzkumu sociálních věd, provádí jej jeho jednotlivými etapami a poskytuje vodítka pro případnou samostatnou vědeckou práci v oblasti výzkumu médií.
média a komunikace
Ukázky

Výzkum médií

654 Kč
523 Kč
Proč cítím to, co ty - 20%
Knížka je určena široké laické i odborné veřejnosti, zejména rodičům, partnerům, učitelům, manažerům, psychologům a všem, které zajímá tajemství komunikace mezi lidmi.
média a komunikace
Ukázky

Proč cítím to, co ty

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 102 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>