Nejprodávanější Kniha - leden 2022
povídky

Zmizet (brož.) - 25%
(6x)
Brožované vydání souboru tří rozsáhlých povídek, ve kterých jsou hlavním tématem rodinné vztahy. Petra Soukupová za tuto knihu získala cenu Magnesia Litera 2010 pro nejlepší knihu.
povídky
Ukázky

Zmizet (brož.)

239 Kč
179 Kč
Povídky
Výbor obsahuje i Babelovu vůbec nejstarší známou krátkou prózu Starý Šlojme, napsanou v roce 1913, kdy bylo jejímu autorovi pouhých 19 let. Svazek uzavírají u Babela ojedinělé povídky "na cizí námět".
povídky

Povídky

229 Kč
Kdyby zdi promluvily
Výbor z povídkové tvorby bengálské spisovatelky Ášápúrny Debí (1909-1995). Psycholožka bez diplomu, laureátka literárních cen bez základního školního vzdělání - tak lze nazvat tuto největší bengálskou spisovatelku 20. století.
povídky

Kdyby zdi promluvily

68 Kč
Povídky z druhé kapsy

V těchto detektivně laděných prózách se autor projevil jako dokonalý znalec řeči příslušníků různých společenských vrstev a povolání. Mají podobné náměty jako Povídky z první kapsy: odhalování zločinů, hledání spravedlnosti a její vykonávání.

povídky

Povídky z druhé kapsy

233 Kč
Škoda lásky
Autor nás zavádí nejen do svých rodných Dejvic a na blízkou Hanspaulku, ale i do Smetanovy Litomyšle anebo do jedné zcela zapadlé pohraniční vísky. Titul knihy odkazuje na nejslavnější český hit všech dob - slavnou polku Jaromíra Vejvody.
povídky

Škoda lásky

197 Kč
Devla, Devla!
Soubor básní a povídek o Romech od dvanácti autorů. Čtenáře přivádí do prostředí naplněného humorem, poezií, vůlí k uplatnění, ke svobodě a krásnu.
povídky

Devla, Devla!

205 Kč
Magie pro začátečníky
(2x)
Povídky od americké autorky, která je novým hlasem americké nezávislé literární scény v oblasti fantasy a sci-fi.
povídky

Magie pro začátečníky

168 Kč
Souchotě a jiná slova
Nezaměnitelné vypravěčské umění Torgny Lindgrena a exotický severský kolorit jeho silných příběhů už český čtenář dobře zná. Povídkový výbor Souchotě a jiná slova představuje žijícího švédského klasika také coby fantastického fabulátora.
povídky

Souchotě a jiná slova

86 Kč
Take five
Pět zdánlivě ležérních povídek sbírky Take five nás přenese do hlubin duše i neurózy.
povídky

Take five

133 Kč
Staženi z kůže ze tmy vycházíme
Ve své třetí knize Dutka představuje soubor deseti povídek vzniklých v nedávné době. Pokusil se v nich na půdorysu detailních mikroanalýz lidských osudů a zlomových situací pojmenovat celé poslední půlstoletí českých dějin, zejména padesátých let.
povídky

Staženi z kůže ze tmy vycházíme

143 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 107 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>