Nejprodávanější tituly - leden 2022
sci-fi

Spasitel - 11%
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan. Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne. Je tu však drobný háček – Ryland to neví.
sci-fi

Spasitel

134 Kč
119 Kč
Mycelium VI: Vrstva ticha - 11%
(3x)

Touha ovládnout psychotroniku přivedla Lucase k Aš~šádovi. Složil slib, stal se jeho učedníkem, a tím se naprosto vydal do jeho rukou. Emocím, které od začátku byly mezi nimi dvěma, už se nedá uniknout. Jenže Lucase zároveň přitahuje most v mlhách..

sci-fi
Ukázky

Mycelium VI: Vrstva ticha

538 Kč
478 Kč
Kletba krkavců - 11%

Zemi zničené obřími útočníky, jak jsme ji poznali v prvním díle Útok obrů, svítá naděje na odplatu. Najde se ale dost hrdinů? A kdo to vlastně je – hrdina? Daryck měl svůj domov ve městě zničeném při nájezdu Kostních obrů...

sci-fi
Ukázky

Kletba krkavců

493 Kč
438 Kč
Mycelium I: Jantarové oči
(9x)
Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu. To je prastaré össenské přísloví, které provází celou osmidílnou ságu Mycelium. Jantarové oči jsou její první částí a představí se vám v ní nejen charismatický a ctižádostivý hrdina Lucas Hildebrandt...
sci-fi
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

470 Kč
Bitva o propast - 11%
(3x)
Horus posílá hvězdné pěšáky Nositele slova na planetu Calth, kde mají napadnout loajalisty Ultramariňáky. Kromě hlavní flotily tam směřuje i nová loď zkázy, která má být použita proti rodné planetě Ultramariňáků, Ultramaru.
sci-fi

Bitva o propast

323 Kč
287 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 1. - 6%
(21x)
Nové ilustrované vydání!
První část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem. Komplikovaný a originální příběh začíná zničením Země, která musí udělat místo nové galaktické dálnici...
sci-fi
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 1.

253 Kč
238 Kč
Mechanický pomeranč - 11%
(3x)
Vůdce mladých londýnských násilníků Alex tráví většinu svého času konzumací drog, přepadáním bezbranných obětí a poslechem Beethovenovy hudby.
sci-fi

Mechanický pomeranč

296 Kč
263 Kč
Hyperion - 11%
(4x)
Ke kolonizovaným planetám pod správou Hegemonie Člověka se blíží mohutná invaze Vyvrženců, kdysi obyčejných lidí, nyní proměněných pro život v hlubinách vesmíru. Nadcházející válečný konflikt hodlají využít ke splnění vlastních, těžko srozumitelných
sci-fi
Ukázky

Hyperion

358 Kč
318 Kč
Kapitán - 20%
(1x)
Lidské armády, vojáci i čarodějové, desetitisíce mužů – všichni vybavení tou nejmodernější a nejničivější technikou, postupují do Pustiny na území, kam lidská noha už stovky let nevstoupila.
sci-fi
Ukázky

Kapitán

259 Kč
207 Kč
Muž, který spadl na Zemi - 11%
(1x)
Muž, který spadl na Zemi je příběhem Thomase Newtona, mimozemského návštěvníka, jenž byl v lidské podobě vyslán na naši planetu, aby zachránil svůj umírající lid.
sci-fi
Ukázky

Muž, který spadl na Zemi

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 329 položek
1 2 3 .. 33 > >>