Nejprodávanější tituly - leden 2022
sci-fi

Ďábelský rok
(2x)
Nejradikálněji antikomunistická dystopie a jedna z nejstarších vůbec. Tato nejméně známá z klasických antiutopií vyšla pouhé dva roky po Zamjatinově My, tři roky před Huxleyho Koncem civilizace a celých dvacet let před Orwellovým 1984.
sci-fi

Ďábelský rok

223 Kč
Legie
(5x)

Sedmá kniha z cyklu Horovo kacířství. Blíží se velká válka, která pohltí Impérium lidí...

sci-fi
Ukázky

Legie

149 Kč
Ocelový vítr
Tisíce let vzdálená budoucnost. Lidstvo pomalu objevuje vesmír pomocí obřích generačních lodí. Na jedné z nich je i Chiku. Během více jak dvě stě let dlouhé cesty se může hodně pokazit.
sci-fi

Ocelový vítr

404 Kč
Piknik u cesty
(1x)
Román Piknik u cesty je zřejmě nejslavnějším dílem bratrské dvojice. Nový překlad románu vychází z úplného, zrestaurovaného textu originálu. Po téměř padesáti letech si jej tak čeští čtenáři mohou přečíst přesně takový, jaký ho autoři chtěli mít.
sci-fi

Piknik u cesty

296 Kč
Prach
Každý začátek má svůj konec. Kultovní román Silo čtenářům představil fascinující a propracovaný postapokalyptický svět podzemních základen.
sci-fi

Prach

449 Kč
Studené světlo hvězd
(1x)
Deset syrových příběhů z mrazivého vesmíru, s jejichž hrdiny byste neměnili.
sci-fi

Studené světlo hvězd

323 Kč
Červený trpaslík - Omnibus
Liiterární podoba kultovního televizního sci-fi seriálu zahrnující čtyří díly (Nekonečno vítá ohleduplné řidiče, Lepší než život, Poslední člověk a Pozpátku).
sci-fi

Červený trpaslík - Omnibus

889 Kč
Kryptonomikon
Děj Kryptonomikonu se odvíjí souběžně ve dvou časových rovinách: za druhé světové války a na přelomu tisíciletí.
sci-fi
Ukázky

Kryptonomikon

898 Kč
Blade Runner
(1x)
Jeden z nejslavnějších sci-fi románů. Rick Deckard je policejním agentem pověřeným likvidací lidských replikantů, dokonalých reprodukcí člověka, používaných pro práci na kolonizovaných planetách.
sci-fi

Blade Runner

259 Kč
12 nesmrtelných
Víte, čím se živí bratislavské bludičky, jak se seznámili rodiče Lucase Hildebrandta nebo proč je dobré být mrtvý? To vše a mnohé další se dovíte v antologii sestavené z povídek a novel vybraných Akademií SFFH.
sci-fi
Ukázky

12 nesmrtelných

338 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 325 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 33 > >>