Nejprodávanější e-knihy - leden 2022

Tělo sčítá rány
(2x)
Trauma nelze obejít. Jeho následky zažívají mnozí – možná vy, možná vaši blízcí. Vždy však ovlivňuje životy všech okolo.
Ukázky

Tělo sčítá rány

339 Kč
Hobit
(22x)
Elektronické vydání kultovní knihy s revidovaným překladem, která přináší pohádkový příběh o velké cestě družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za uloupeným pokladem.
Ukázky

Hobit

148 Kč
Zrcadlo a světlo

V románu Zrcadlo a světlo se završuje trilogie pojednávající o osudech Thomase Cromwella, chudého kovářského syna, který se vlastními schopnostmi vypracoval na pravou ruku anglického krále Jindřicha VIII.

Ukázky

Zrcadlo a světlo

388 Kč
Bitva o propast
(5x)
Horus posílá hvězdné pěšáky Nositele slova na planetu Calth, kde mají napadnout loajalisty Ultramariňáky. Kromě hlavní flotily tam směřuje i nová loď zkázy, která má být použita proti rodné planetě Ultramariňáků, Ultramaru.
Ukázky

Bitva o propast

149 Kč
Rowdy
Pátý ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
Ukázky

Rowdy

189 Kč
Tři kapitoly
(1x)
Pokud se první prozaický text básníka Daniela Hradeckého nazýval Trosky jednoho deníku, jeho nová próza by mohla směle navazovat podtitulem Trosky jednoho románu.
Ukázky

Tři kapitoly

159 Kč
Úvod do spirální (evoluční) ekonomie, aneb tak se dívám na svět
Poměrně útlá kniha je doslova nabitá vědeckými poznatky, které reagují na současný vývoj v hospodářství a společnosti.
Ukázky

Úvod do spirální (evoluční) ekonomie, aneb tak se dívám na svět

76 Kč
Ve jménu Metody
(1x)
Kritikou i čtenáři vyzdvihovaná dystopie o zdravotní diktatuře vyšla v Německu pod názvem Corpus Delicti: Ein Prozess už v roce 2009. Tématem ale předběhla dnešek.
Ukázky

Ve jménu Metody

198 Kč
Zákon neviny
(3x)
Michael Haller čelí závažnému obvinění: je podezřelý z vraždy svého bývalého klienta. Případ je přidělen soudci, který Hallera nemá příliš v lásce, protože se v minulosti úspěšně odvolal proti jeho rozsudkům...
Ukázky

Zákon neviny

249 Kč
Temná dcera
(2x)
Leda, profesorka literatury na florentské univerzitě, pochází stejně jako všechny hrdinky románů Eleny Ferrante z Neapole. Kdysi odtamtud utekla, aby se vdala a porodila dvě dcery. Autorka i v tomto románě nahlíží do nitra ženy a do jeho zákoutí.
Ukázky

Temná dcera

197 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>