Nejprodávanější e-knihy - leden 2022

Balzamovač - 20%
(1x)
Knihám označeným zlatou pečetí Edice TOP věnujte zvýšenou pozornost! Předchází je pověst největších světových bestsellerů, které se dočkaly vřelého přijetí kritiky i čtenářů nebo získaly významná literární ocenění.
Ukázky

Balzamovač

319 Kč
255 Kč
Rozhodni se být zdráv - 20%
(2x)
MUDr. Jan Vojáček, autor velúspěšného bestselleru Umění být zdráv, nabízí pokračování na naší cestě k uzdravení těla a mysli. V nové knize nazvané Jan Vojáček: Rozhodni se být zdráv je nám průvodcem na ne vždy jednoduché pouti ke znovunalezení umění naslouchat svému tělu a také odvahy k plnému a radostnému životu.
Ukázky

Rozhodni se být zdráv

279 Kč
223 Kč
Sedm zákonů - 20%
(4x)
Jak civilizace vznikají, dosahují vrcholu a upadají.
Ukázky

Sedm zákonů

258 Kč
206 Kč
Život na uzdě - 20%
(2x)
Paradox doby: zatímco společnost objektivně bohatne a životní úroveň i vzdělanost roste, lidé šťastnější nejsou. Problémů, s nimiž se dnes potýkáme, naopak přibývá, a spolu s tím stoupá spotřeba antidepresiv, anxiolytik, alkoholu a drog, a také počet rozvodů, sebevražd...
Ukázky

Život na uzdě

249 Kč
199 Kč
Paměti porodní báby a další příběhy nejen z Kopanic - 20%
Jádro příběhu je vždycky pravdivé. Část mého vyprávění jsou příběhy mých předků, včetně pamětí mojí matky – porodní báby – pak moje osobní vzpomínky a potom obrázky z dějin našeho kraje.
Ukázky

Paměti porodní báby a další příběhy nejen z Kopanic

99 Kč
79 Kč
Falešná hodnota - 20%
(3x)
Nové dobrodružství Petera Granta… a zároveň nový rozjezd! Jsme stále v Londýně, ale Peter už nepracuje u metropolitní policie. Po uzavření případu Muže bez tváře a dalších peripetiích se Peter usazuje a připravuje se na otcovskou roli...
Ukázky

Falešná hodnota

239 Kč
191 Kč
Dům v zátoce - 20%
(1x)
Lucy plní poslední přání své matky a vrací se do rodného města.
Ukázky

Dům v zátoce

382 Kč
306 Kč
Matčin hrob - 20%
(6x)
Když dva malí chlapci při hře v lese nedaleko parkoviště pro karavany najdou pohřbené tělo, policejní náčelnici Josie Quinnové se začínají vracet nepříjemné vzpomínky.
Ukázky

Matčin hrob

382 Kč
306 Kč
Ďábelský návrh - 20%
Finn DeLuca vychází z vězení s pevným odhodláním poznat svého syna a být v jeho životě přítomen. Také je zvědav na Genevieve, kterou viděl naposledy před třemi lety.
Ukázky

Ďábelský návrh

69 Kč
55 Kč
Civilizace - 20%
(2x)

Román Civilizace stojí na této hypotéze: Atahualpa, vládce Incké říše, se vylodí v Evropě Karla V. Habsburského. Jak to zde vypadá? Španělská inkvizice, Lutherovy reformy, rodící se kapitalismus.

Ukázky

Civilizace

278 Kč
222 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>