Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2022

Druhá derivace touhy I
(4x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...

Druhá derivace touhy I

313 Kč
Hypofýza v exilu
Román Hypofýza v exilu je zajímavý jak obsahem, tak formou. Ve vyprávění hlavní hrdinky Mii se prolínají tři vzájemně provázaná témata – šokující prožitek války v Jugoslávii, uprchlická zkušenost a komplikované snahy o početí dítěte.
Ukázky

Hypofýza v exilu

241 Kč
Kavárna v Kodani
(6x)
Vtipný příběh o lásce, štěstí a cestování, který vás chytne od první stránky! Popadněte teplou deku, hrnek horké čokolády a začtěte se…

Kavárna v Kodani

359 Kč
Kde jsou má mláďátka?

Kde jsou má mláďátka? Kdepak se ta chytrá malá zvířátka schovávají? Jsou v křoví, mezi stromy, nebo v krásném květu na louce? ?Plavou v jezeře, nebo se potápí na dno moře? Zkuste je všechny najít, je to velká legrace!

Kde jsou má mláďátka?

89 Kč
Krátké rozhovory s odpornými muži
(1x)
V Krátkých rozhovorech s odpornými muži (1999) podává David Foster Wallace zprávu o lidských bytostech zasažených úzkostí, nejistotou a osamoceností.

Krátké rozhovory s odpornými muži

324 Kč
Malovat slunce
Malíř, hudebník, divadelník a literát Petr Nikl vzdal ve své nové knize poctu mamince, známé designérce hraček Libuši Niklové.

Malovat slunce

223 Kč
Nejhorší děti na světě 2
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

313 Kč
Německo: mýtus a realita

Publikace se zabývá německou politikou posledních dvaceti let. Vlastnímu tématu předchází obsáhlý úvod, objasňující základy politického systému SRN a proměny německého paradigmatu.

Německo: mýtus a realita

359 Kč
Nestvůra z Essexu
(4x)
Londýn 1893. Když mladá Cora Seaborneová ovdoví, je to pro ni spíš úleva než rána. Nešťastné manželství i život ve městě ji ubíjely (někdy až příliš doslovně), a tak pro ni pobyt na venkově v Essexu, představuje novou naději na světlejší zítřky.

Nestvůra z Essexu

358 Kč
Než slehne rudý prach
(5x)
Román líčící drsným jazykem všudypřítomnou korupci v současné Číně, byl vydán v roce 2008. Mohl však vyjít až po rozsáhlých cenzurních zásazích v rozsahu desetitisíců znaků.

Než slehne rudý prach

358 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>