Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
společenské vědy

Bezpečnostní systém ČR: problémy a výzvy - 20%
Publikace se zaměřuje na klíčové vnější vlivy ovlivňující bezpečnost ČR a její bezpečnostní systém, na jeho postupné vytváření, politické, ekonomické, sociální, legislativní a demografické aspekty jeho fungování.
společenské vědy
Ukázky

Bezpečnostní systém ČR: problémy a výzvy

250 Kč
200 Kč
Indián - 20%
Autor v historických souvislostech pojednává o tradičních hodnotových a duchovních aspektech lidského bytí v kontrastu se změnami, které přináší současná globalizačně konzumní civilizace. 2. vydání.
společenské vědy
Ukázky

Indián

89 Kč
71 Kč
Rozvoj hospicové péče a její bariéry - 20%
Monografie vypracovaná pracovníky katedry sociální práce a Filozofické fakulty Univerzity Karlovy v rámci výzkumu „Sociální souvislosti stárnutí obyvatelstva“, zařazeného do širšího výzkumu PRVOUK Univerzity Karlovy.
společenské vědy
Ukázky

Rozvoj hospicové péče a její bariéry

130 Kč
104 Kč
Úvod do sociologie - 20%
Upravené vydání učebnice Radomíra Havlíka slouží k základní orientaci při studiu vybraných společenských problémů. Jednotlivé kapitoly jsou věnovány např. teorii a dějinám sociologie, vztahu společnosti a jedince, sociální struktuře společnosti
společenské vědy
Ukázky

Úvod do sociologie

90 Kč
72 Kč
Malý mystický slovník naučný - 20%
Kniha obsahuje přes 1 800 hesel vysvětlujících základní pojmy duchovních, filozofických a náboženských nauk a směrů (např. buddhismus, hinduismus, jóga, křesťanství, judaismus, atd.) ale i termíny z psychologie, fyziologie, neurologie,...
společenské vědy
Ukázky

Malý mystický slovník naučný

190 Kč
152 Kč
Porod a budoucnost Homo sapiens - 20%
Tato kniha je o tom, proč vyslovovat otázky, které se týkají možné transformace Homo sapiens v souvislosti s tím, jak přicházíme na svět.
společenské vědy
Ukázky

Porod a budoucnost Homo sapiens

150 Kč
120 Kč
Marketing management - 20%
Čtrnácté vydání nejuznávanější učebnice marketingového řízení, tzv. bible marketingu, přináší nejnovější poznatky marketingové teorie a praxe. Autoři reflektují dramatické změny v marketingovém prostředí, zejména ekonomické poklesy, recese apod.
společenské vědy
Ukázky

Marketing management

1 947 Kč
1 558 Kč
Metodologie sociálních věd - 20%
Kniha se zabývá stěžejními metodologickými problémy sociálních věd.
společenské vědy
Ukázky

Metodologie sociálních věd

100 Kč
80 Kč
Učitelé na vlnách transformace - 20%
Transformující se společnost prochází změnami na mnoha úrovních. Těmi hlavními dvěma jsou změny ve strukturách a kultuře společnosti. Jak se však tyto velké změny promítají do životů jednotlivců a malých společenství?
společenské vědy
Ukázky

Učitelé na vlnách transformace

120 Kč
96 Kč
Černá labuť - 20%
(13x)
Bestseller amerického akademika a investičního poradce libanonského původu analyzuje fenomén "černých labutí", tj. nepředvídaných jevů a událostí s významným dopadem na život jedince nebo celé společnosti, jakým byl např. teroristický útok z 11. září 2001.
společenské vědy
Ukázky

Černá labuť

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 116 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>