Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
příběhy ze života

Proč existují sprostá slova, když se nesmějí používat? - 20%
Kniha hravou formou a pomocí srozumitelných příkladů vysvětluje komplexní společensko-filozofické problémy: demokracii, soukromí a intimitu, ironii, roli vědy ve společnosti, organizaci zdraví a vzdělávání a pravidla s tím spojená. Na základě deseti dětských otázek nabízí cestu, jak se bavit o věcech kolem nás bez obav, že „tomu přece dítě nemůže rozumět“.  Klade si za cíl povzbudit dospělé k diskuzi s dětmi a děti inspirovat, aby se nebály klást dospělým záludné otázky.
příběhy ze života
Ukázky

Proč existují sprostá slova, když se nesmějí používat?

199 Kč
159 Kč
Tleskač - 20%
Jan Tleskač vyrůstá ve stínadelském sirotčinci na Rváčově. Jeho jedinou památkou na rodiče je kovový hlavolam ježek v kleci a v něm ukrytý medailonek s portrétem maminky.
příběhy ze života
Ukázky

Tleskač

279 Kč
223 Kč
Vlk a lev - 20%
Po dědečkově smrti se Alma vrací na ostrov v srdci divoké kanadské přírody, kde kdysi v odlehlém domě uprostřed lesů prožívala nezapomenutelné chvíle svého dětství. Jednoho dne jí do života vpadnou dvě bezbranná mláďata, lvíče a vlče.
příběhy ze života
Ukázky

Vlk a lev

159 Kč
127 Kč
Příběhy Dona Quijota - 20%
(1x)
Klenot světové literatury převyprável pro děti přístupnou formou Vladimír Hulpach. Doplňují ho celostránkové barevné ilustrace slovenského ilustrátora Dušana Kalláye, nositele Andersenovy ceny. Proto neváhejte a vydejte se s potulným rytířem donem Quijotem vzkřísit zašlou slávu ušlechtilého rytířského stavu!
příběhy ze života
Ukázky

Příběhy Dona Quijota

209 Kč
167 Kč
Karlík a továrna na čokoládu - 20%
(1x)
Karlík Bucket, chlapec z chudé rodiny, souhrou šťastných náhod získá los, jenž mu umožní spolu s dalšími dětskými výherci navštívit továrnu na čokoládu pana Willyho Wonky.
příběhy ze života
Ukázky

Karlík a továrna na čokoládu

239 Kč
191 Kč
Isabela a bílé mraky - 20%
Isabele je jedenáct, bydlí v Praze a právě končí pátou třídu. V den vysvědčení se doma dozví nečekanou novinku: rodina se přestěhuje na venkov, kde chtějí rodiče založit kozí farmu a hospodařit.
příběhy ze života
Ukázky

Isabela a bílé mraky

199 Kč
159 Kč
Pohádky pro deštivé prázdniny - 20%
Konečně prázdniny… a venku se jako naschvál rozprší. Co s tím? Není nic lepšího než si zalézt pod deku s pohádkami, které vás přenesou do světa kouzel a fantazie.
příběhy ze života
Ukázky

Pohádky pro deštivé prázdniny

249 Kč
199 Kč
Poníci od stříbrné řeky – Ztracená soupeřka - 20%
Poppy a její poník Neb se účastní své první skokové soutěže a Poppy je z toho pořádně nervózní. Proto si ani nevšimne, když v polovině přehlídky zmizí jedna ze soupeřek – nafoukaná dívka z bohaté rodiny Georgia Canningová.
příběhy ze života
Ukázky

Poníci od stříbrné řeky – Ztracená soupeřka

179 Kč
143 Kč
Sesterstvo a síla moci - 20%
(1x)

Kouzelná výprava do tajemné čtvrti v pátém dílu bestsellerové série Kouzelná kočka Fabiola tentokrát zavede Sesterstvo do tajemné čtvrti Zahrádky. Bývalá zahradnická osada je plná života a slouží jako útočiště mnoha druhům zvířat – i Fabiola sem ráda zajde na návštěvu.

příběhy ze života
Ukázky

Sesterstvo a síla moci

209 Kč
167 Kč
Skutečný domov - 20%
Dvanáctiletá Sugar a její matka Reba neměly nikdy moc, ale zato měly vždycky jedna druhou. A to jim stačilo. Když ale přijdou o dům a vydají se do Chicaga hledat nový život, ze kterého se nakonec vyklubou jen prázdné sliby, Reba se nervově zhroutí a Sugar zůstane na všechno sama.
příběhy ze života
Ukázky

Skutečný domov

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 27 položek
1 2 3 > >>