Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022

Vlak do Samarkandu
(4x)
Román vypráví příběh osiřelých dětí evakuovaných z ruského Volha-Uralu během hladomoru na počátku 20. let, známého také jako hladomor Povolzhye. Příběh nám tak připomíná bolestivou minulost ruské země.
Ukázky

Vlak do Samarkandu

299 Kč
Jako stín
(3x)
Někde tam je. Skrývá se. A neustále se dívá. Edinburské kriminální oddělení má plné ruce práce s případem únosce, kterého svědci popisují spíš jako stín než jako opravdového člověka.
Ukázky

Jako stín

319 Kč
Potmě jsme se viděli lépe
(3x)
Před třiceti lety rodina musela uprchnout před totalitou a „normalizací“. Od té doby je vztah jejích členů poznamenán vším, co exil navždy zlomil. V průběhu let si všichni znovu vybudovali své životy, i když na různých kontinentech...
Ukázky

Potmě jsme se viděli lépe

198 Kč
Loď
(2x)
V tomto druhém dílu Vzestupu Džainu nás Neal Asher bere na vzrušující jízdu mezihvězdnou politikou v době hrozící války.
Ukázky

Loď

179 Kč
Šelma
(6x)
Ministr vnitra slovně napadne mladého novináře, který píše o jeho údajném propojení s podsvětím. Konflikt plný výhružek zachytí kamery, což rozpoutá velkou mediální kauzu. O několik dní později je žurnalista spolu se svou partnerkou zavražděn...
Ukázky

Šelma

348 Kč
Ekonomie - Základní kurz
V knize najdete bohatství srozumitelně vysvětlených základních ekonomických pojmů, principů a důsledků rozhodování ekonomických subjektů na mikroekonomické i makroekonomické úrovni.
Ukázky

Ekonomie - Základní kurz

119 Kč
Vlk
(5x)

Oblíbený norský autor Samuel Bjork přichází s novými díly z detektivní série s vyšetřovateli Holgerem Munchem a Miou Krügerovou. Píše se rok 2001. Novopečený šéf zvláštní vyšetřovací jednotky Holger Munch má za úkol vyřešit vraždu dvou jedenáctiletých chlapců.

Ukázky

Vlk

269 Kč
Vina otců
(2x)
Dlouho očekávané vyvrcholení krimi série s prokurátorkou Rebeckou Martinssonovou.
Ukázky

Vina otců

329 Kč
Krysí ostrov a jiné povídky
(3x)
Pomsta a spravedlnost, láska až za hrob a palčivá nenávist. Oko za oko, zub za zub. Vyprávění o odplatě z postpandemické Ameriky, zpověď vědce, který objevil lék proti stárnutí, střet zabijáků připomínající šachovou partii, soupeření dvou mladíků o tutéž dívku a synův boj s otcem o dědictví.
Ukázky

Krysí ostrov a jiné povídky

219 Kč
Těžký prachy

Tři roky rozvážel Jan Novák v Chicagu prachy. Byly těžké: pět set dolarů ve čtvrťácích vážilo třináct kilo. Dobrodružství na pomezí žánrů, dílem autobiografii, dílem reportáž, dílem poezii, dílem dokument.

Ukázky

Těžký prachy

338 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>