Nejprodávanější tituly - říjen 2022
medicína

Dr. Máma : Zpověď pediatričky prvorodičky
(1x)
Inspirující návod, jak přežít mateřství – z pohledu pediatričky prvorodičky. Když se žena stane mámou, svět se jí změní k nepoznání. A vlastně nejen svět – i ona se s mateřstvím stává novou verzí sebe sama.
medicína

Dr. Máma : Zpověď pediatričky prvorodičky

134 Kč
EKG stručně, jasně, přehledně - 11%
Překlad již 9. vydání populární a osvědčené publikace, díky které pochopíte podstatu elektrografie a naučíte se křivky číst a klinicky interpretovat. Ke knize je přiloženo jako bonus EKG lineál (pravítko).
medicína

EKG stručně, jasně, přehledně

359 Kč
319 Kč
EKG v akutní kardiologii - 11%
Publikace kolektivu předních českých kardiologů EKG v akutní kardiologii vzbudila zasloužený zájem jak mezi kardiology, tak mezi internisty a intenzivisty.
medicína

EKG v akutní kardiologii

1 076 Kč
956 Kč
Etické problémy v onkologii - 11%
Etikou se lékařský svět začal hlouběji zabývat v reakci na události 2. světové války v důsledku potřeby vyrovnání se i se selháním medicíny.
medicína

Etické problémy v onkologii

266 Kč
236 Kč
Gerontopsychiatrie v klinické praxi - 11%
Publikace přináší přehled nejdůležitějších psychiatrických diagnóz staršího věku, jejich etiopatogenezi, klinický obraz a možnosti léčby včetně možností nefarmakologických intervencí.
medicína

Gerontopsychiatrie v klinické praxi

512 Kč
455 Kč
HRCT u intersticiálních plicních procesů v instruktivních kazuistikách - 11%
Intersticiální plicní procesy (IPP) představují rozsáhlou skupinu nemocí charakterizovaných difuzním postižením plicní tkáně, a do značné míry podobným klinickým i radiologickým obrazem.
medicína

HRCT u intersticiálních plicních procesů v instruktivních kazuistikách

806 Kč
716 Kč
Inkognito - 11%
Autor ve své knizpřichází s aktuálními výsledky výzkumu mozku a lidského vnímání, jež potvrzují teorii, že mozek své operace řídí „inkognito“ – většina jeho činnosti je nepřístupná našemu vědomí, které si tak ve svůj prospěch připisuje více, než mu náleží.
medicína

Inkognito

357 Kč
318 Kč
Klinická fyziologie lidské reprodukce - 11%
Monografie našeho předního klinického embryologa a fyziologa poskytuje komplexní informace jak z oboru fyziologie ženské, tak i mužské reprodukční soustavy.
medicína

Klinická fyziologie lidské reprodukce

719 Kč
639 Kč
Nepřekážet naději - 11%
Kniha terapeutům nabízí průvodce, jak se při psychoterapeutickém sezení ukotvit tím, že porozumí svému prožitku s depresivním klientem a transformují své často negativní pocity do soucitu vůči klientovi i vůči sobě.
medicína

Nepřekážet naději

350 Kč
311 Kč
Ortopedická chirurgie pánve a dolních končetin - 11%
Tato monografie nabízí náhled do několika oblastí ortopedické operativy na dolní končetině a pánvi, kde ucelený přehled v našem či světovém písemnictví chybí.
medicína

Ortopedická chirurgie pánve a dolních končetin

2 250 Kč
2 000 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 194 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 20 > >>