Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022

Humor seriózně
V posledních letech zažíváme období nebývalé nejistoty a otřesů. Nikoho tedy asi nepřekvapí, že důvěra, lidský kontakt a duševní pohoda jsou na ústupu. Není to žádná legrace.
Ukázky

Humor seriózně

269 Kč
Chybička v plánu
Vlastně už v okamžiku, kdy ten snědý muž, zahalený pouze do ručníku, vyšel z koupelny, Izzy věděla, že má problém!
Ukázky

Chybička v plánu

69 Kč
Chytej!
Dlouho se o korupci v českém fotbalu mluvilo, ale trvalo mnoho let, než se konečně začalo pracovat na jeho očistě. A najdou se i tací, kteří tu dobu jako hráči či trenéři zažili a nebojí se otevřeně promluvit.
Ukázky

Chytej!

279 Kč
Inferium - Invaze
Inferium je napínavý akční román o střetu dvou civilizací, z nichž každá má úplně jiný pohled na svět. Válka démonů s anděly se blíží! Kdo nakonec ovládne Peklo?
Ukázky

Inferium - Invaze

320 Kč
Inteligence
Naše přirozená inteligence je důvodem naší existence. Je to ta substance, kterou od nás okolní Vesmír očekává. V tom je jedinečnost pohledu Richarda Medka.
Ukázky

Inteligence

250 Kč
Investice do manželky
Angličanka Phoebe žije v Paříži a náhodně se v kavárně seznámí se svým krajanem Owenem Harringtonem hledajícím ve Francii dobrodružství a možná i smysl života.
Ukázky

Investice do manželky

109 Kč
Investování pro začátečníky
Po přečtení této knihy budete mít dost informací a odvahy, abyste udělali první investorské krůčky.
Ukázky

Investování pro začátečníky

229 Kč
Isabela a bílé mraky
Isabele je jedenáct, bydlí v Praze a právě končí pátou třídu. V den vysvědčení se doma dozví nečekanou novinku: rodina se přestěhuje na venkov, kde chtějí rodiče založit kozí farmu a hospodařit.
Ukázky

Isabela a bílé mraky

199 Kč
Jahodová sezóna
Devět povídek knihy Jahodová sezóna představuje devět podob lásky a touhy - dětské a pubertální, milenecké, kamarádské, lesbické, lásky k vlastnímu tělu i mateřské; vášnivé, plaché i neukojitelné.
Ukázky

Jahodová sezóna

189 Kč
Jak číst čísla
(1x)
Data, grafy a analýzy nás dennodenně obklopují a narážíme na ně v médiích i při hospodských debatách. Statistiky nám slouží jako nepostradatelná opora při orientaci ve světě, a přece je čím dál víc zpochybňujeme....
Ukázky

Jak číst čísla

249 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>